facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000

Εξαιρετικά αποτελέσματα της αξιολόγησης του Entersoft Mobile CRM/SFA από την ΤΕC

H TEC (Technology Evaluation Centers) αξιολόγησε το Entersoft Mobile CRM/ Sales Force Automation (SFA), καταλήγοντας σε ιδιαίτερα ευνοϊκά σχόλια γι’ αυτό. Η αξιολόγηση είναι ιδιαιτέρως καλή για το Entersoft Mobile CRM/SFA έναντι πολύ γνωστών και παγκοσμίου φήμης προμηθευτών και προϊόντων και επαληθεύει τη δέσμευση της Entersoft για τη δημιουργία mobile λύσεων υψηλής τεχνολογίας για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Το Entersoft Mobile CRM/SFA αξιολογήθηκε βάσει γραπτών κριτηρίων και δεικτών ανάλυσης από senior αναλυτή της TEC. Η αναφορά αναλύει τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος όπως Lead & Opportunity Management, Territory Management, Visit Planning, Mobile Field Sales, Mobile Collection Management, Mobile trade & credit policies Management, Mobile User Interface & User Experience κ.λπ.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα της αξιολόγησης βρίσκονται στο site της TEC, με τη αναφορά να δίνει στους αναγνώστες τη δυνατότητα να λάβουν μια εις βάθος γνώση του Entersoft Mobile SFA μέσω της οπτικής ενός αναλυτή ανεξάρτητου φορέα

Η Synectics προσηλωμένη στην αξιοποίηση  νέων Τεχνολογιών βραβεύτηκε για την επένδυση της σε αυτή την τεχνολογία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Βράβευση Synectics

Συντάκτης του άρθρου

Synectics Synectics
Στη Synectics είμαστε μια ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με κατάρτιση και εξειδίκευση που υλοποιούμε ποιοτικά και σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα.Πιστεύουμε ότι οι νέες τεχνολογίες θα πρέπει να είναι προσιτές από όλους γι’ αυτό και προτείνουμε λύσεις που απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.