facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000

Η Synectics παραδίδει με επιτυχία εφαρμογή για διαχείριση παραγωγής στην εταιρεία DECON

διαχείριση παραγωγής Η εταιρεία DECON S.A. ασχολείται με την εσωτερική δομική διαμόρφωση των χώρων των πλοίων και την κατασκευή, προμήθεια και τοποθέτηση σταθερών και κινητών επίπλων χρησιμοποιώντας ως βασική πρώτη ύλη το ξύλο. Παράλληλα πιστοποιεί και παράγει δικά της υλικά διαχωρισμού χώρων Β15-Α60 κι ενσωματώνει στην παραγωγή και εκτέλεση έργων όλες τις νέες μεθόδους κατασκευής με πυράντοχα υλικά δόμησης και διακόσμησης. Η πρόκληση στην συγκεκριμένη υλοποίηση ήταν η ακριβής κοστολόγηση ενός σύνθετου έργου συλλέγοντας πληροφορίες από όλες τις φάσεις παραγωγής ενός προϊόντος ή παραδοτέου από την φάση σχεδιασμού ως την παράδοση και συναρμολόγηση στο πλοίο. Ιδιαίτερα καινοτόμο χαρακτηριστικό στο έργο για διαχείριση παραγωγής αποτελεί ο σχεδιασμός εφαρμογής που “τρέχει” σε ταμπλέτες βιομηχανικού τύπου στις οποίες οι εργαζόμενοι καταγράφουν με απλό τρόπο τον χρόνο εργασίας σε κάθε επιμέρους εργασία, μηχάνημα ή προϊόν.

Το ProdControl της Synectics παρέχει στις επιχειρήσεις Παραγωγής την απαραίτητη λειτουργικότητα για να προδιαγράψουν ένα ακριβές μοντέλο για διαχείριση παραγωγής που θα ανταποκρίνεται με επιτυχία στις γρήγορα μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών τους και θα ενσωματώνει τις σχέσεις με προμηθευτές και τη συνεργασία με άλλα συστήματα. Επιτρέπει τον λεπτομερή σχεδιασμό των προμηθειών με βάση την πραγματική ζήτηση των πελατών καθώς επίσης και την πλήρη μοντελοποίηση των σχέσεων με τους προμηθευτές, τα εργοστάσια, τις αποθήκες, του εργαζόμενους και τα λειτουργικά κέντρων κόστους.

Το ProdControl αναλαμβάνει τη διαχείριση παραγωγής, συνεργάζεται με τις υπόλοιπες business λειτουργίες όπως η Οικονομική Διαχείριση και η Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Υποστηρίζεται πλήρως από ένα ισχυρό σύστημα αναφορών που περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες οικονομικές αναφορές, αναφορές για την κατανάλωση πρώτων υλών με βάση τις εντολές παραγωγής, παραγγελίες πωλήσεων, καθώς επίσης και πιο πολύπλοκες αναφορές σχετικά με την προέλευση του κόστους ανά μονάδα και ανά στάδιο της παραγωγής.

Για να βελτιωθεί η παραγωγικότητα του προσωπικού πρέπει να μειωθούν τα λάθη και οι καθυστερήσεις κατά την εκτέλεση της εργασίας του. Το ProdControl παρέχει στο προσωπικό τα εργαλεία και την πληροφόρηση που χρειάζεται για να ελαχιστοποιήσει τα λάθη του, να μειώσει τον νεκρό χρόνο ανάμεσα σε διαδοχικές εργασίες και να έχει λιγότερες απορίες για το τι πρέπει να κάνει και πώς να το κάνει.

Πατήστε εδώ για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Decon.

Συντάκτης του άρθρου

Synectics Synectics
Στη Synectics είμαστε μια ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με κατάρτιση και εξειδίκευση που υλοποιούμε ποιοτικά και σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα.Πιστεύουμε ότι οι νέες τεχνολογίες θα πρέπει να είναι προσιτές από όλους γι’ αυτό και προτείνουμε λύσεις που απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.