facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000

H Synectics Platinum Συνεργάτης της Entersoft

platinum συνεργάτης της entersoft Η εταιρεία μας ανήκει πλέον και επίσημα σε μια ελίτ συνεργατών της κορυφαίας εταιρείας λογισμικού Entersoft, καθώς είναι Platinum Συνεργάτης της Entersoft. Τα κριτήρια κατάταξης είναι η αρτιότητα και ο αριθμός των καταρτισμένων συμβούλων στα προϊόντα και τις τεχνολογίες της Entersoft καθώς επίσης και η μεγάλη εγκατεστημένη βάση με δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες. Η κατάταξη αυτή έχει για τη Synectics και χαρακτήρα διάκρισης ενώ ταυτόχρονα θέτει τις βάσεις για ακόμη περισσότερο εποικοδομητική συνεργασία.

Τα κριτήρια ανάδειξης αφορούν επίσης στην άριστη συνεργασία, στην δυνατότητα της εταιρείας μας να παρέχει προστιθέμενη αξία και στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και προϊόντων προς όφελος τόσο των πελατών μας όσο και της ανάπτυξής της εταιρίας μας. Αποτελεί τέλος συνέχεια μιας σειράς έργων που υλοποιήθηκαν το τελευταίο έτος σε πελάτες μας και τα οποία αξιολογήθηκαν ως εξαιρετικά πετυχημένα.

Ο θεσμός των βραβεύσεων των Συνεργατών της Entersoft εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά το 2014 με σκοπό να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει την επιτυχημένη πορεία και την ποιοτική συνεργασία με τους Συνεργάτες που ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά σε διαφορετικές ενότητες.

Με τον τίτλο Platinum Συνεργάτης της Entersoft, η εταιρεία επιβραβεύει τον Συνεργάτη όπου έχει επιδείξει υψηλούς ρυθμούς υιοθέτησης και αξιοποίησης των νέων Προϊόντων, Τεχνολογιών, ή και Υποσυστημάτων της Entersoft, είναι Early Technology Adaptor, έχει επενδύσει σε αυτή την διαφοροποίηση και έχει αποκτήσει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά που δραστηριοποιείται.

Αυτή η διάκριση είναι σημαντική για τη Synectics, καθώς η εκπαίδευση ανά θεματικό αντικείμενο, διαρκεί αρκετές ώρες με αποκλειστικό στόχο την κάλυψη όλων των επιμέρους θεμάτων του λογισμικού της Entersoft. Η πληθώρα νέων χαρακτηριστικών λειτουργικότητας, οι νέες ενότητες λογισμικού (modules) αλλά και οι νέες εκδόσεις, καλύπτονται με διαρκείς ενημερώσεις των πιστοποιημένων συμβούλων. Τέλος, κάθε τρία χρόνια απαιτείται επαναπιστοποίηση με σκοπό την επικαιροποίηση των γνώσεων κάθε πιστοποιημένου συμβούλου αλλά και τη διαρκή παρακολούθηση της εξέλιξης των εφαρμογών.

Πατήστε εδώ για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Entersoft.
Πατήστε εδώ για να δείτε την ομάδα της Synectics.

Συντάκτης του άρθρου

Synectics Synectics
Στη Synectics είμαστε μια ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με κατάρτιση και εξειδίκευση που υλοποιούμε ποιοτικά και σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα.Πιστεύουμε ότι οι νέες τεχνολογίες θα πρέπει να είναι προσιτές από όλους γι’ αυτό και προτείνουμε λύσεις που απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.