Η εταιρεία DIRO επιλέγει τη Synectics

Η εταιρεία DIRO επιλέγει τη Synectics

Η εταιρεία DIRO (ΑΦΟΙ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΙ ΑΕ) – που δραστηριοποιείται στον κλάδο του εφοδιασμού τροφίμων επέλεξε την Synectics πιστοποιημένο Platinum συνεργάτη της Entersoft, ως το νέο τεχνολογικό της πάροχο για την αναβάθμιση των πληροφοριακών της συστημάτων. Είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο κλάδο η οποία με αμεσότητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία δραστηριοποιείται στον εφοδιασμό πλοίων ακτοπλοΐας και κρουαζιερόπλοιων με είδη τροφίμων, catering και είδη καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων. Επίσης στον εφοδιασμό ποντοπόρων πλοίων,  ξενοδοχειακών μονάδων και μονάδων μαζικής εστίασης με είδη τροφίμων κατεψυγμένων και τυποποιημένων.

 

Η επιλογή έγινε αφενός λόγω της μεγάλης εξειδίκευσης της εταιρίας Synectics στο χώρο του χονδρικού εμπορίου και διανομής αλλά και για λόγω των ιδιαίτερων δυνατοτήτων της εφαρμογής Entersoft Business Suite.

Ο Νίκος Μαντούβαλος Δ/νων σύμβουλος της εταιρίας δήλωσε:

«Η υλοποίηση του συστήματος αναμένεται να συμβάλλει στη αύξηση της παραγωγικότητας, η οποία θα στηρίζει το σύνολο των δραστηριοτήτων μας,  καλύπτοντας αποτελεσματικά τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις λειτουργίας μας και τον αυτοματισμό των διαδικασιών μας»

 

Η αξιοποίηση των ενοτήτων Εμπορικής Διαχείρισης, Οικονομικής Διαχείρισης,  θα βοηθήσει τη επιχείρηση να εκσυγχρονίσει τις διαδικασίες της, να αυξήσει την ακρίβεια υπολογισμού του κόστους των προϊόντων της και να αυξήσει την πιστότητα των πελατών της. Ενσωματώνοντας προηγμένα εργαλεία & βέλτιστες πρακτικές, το σύστημα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες αναλυτικής παρακολούθησης των εμπορικών & οικονομικών μεγεθών της επιχείρησης. Αναμένεται επίσης να διευκολύνει σημαντικά στην διαμόρφωση νέων – ευέλικτων τιμολογιακών πολιτικών για τα κανάλια διανομής της.

Επιπλέον με προηγμένες λύσεις WMS, η ΔΙΡΟ θα βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες διαχείρισης των αποθηκών της και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η Synectics με 10ετή παρουσία στον χώρο της πληροφορικής είναι πιστοποιημένος  Platinum συνεργάτης της Entersoft και αποτέλεσε την τελική επιλογή της εταιρίας ΑΦΟΙ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΙ Α.Ε. για την υλοποίηση του έργου καθώς διαθέτει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία σε υλοποιήσεις σύνθετων και απαιτητικών έργων πληροφορικής.

Συντάκτης του άρθρου

Τα σχόλια είναι κλειστά.