facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000

Νέο προϊόν WMS από την Entersoft

Η Entersoft, στο πλαίσιο του επενδυτικού πλάνου ανάπτυξης νέων προϊόντων συνολικού ύψους 5 εκ. Ευρώ, που είχε ανακοινώσει πριν από περίπου τρία χρόνια, παρουσιάζει επίσημα σήμερα το Entersoft Warehouse Management System (WMS).

Το Entersoft WMS, απευθύνεται σε όλες τις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που θέλουν να οργανώσουν και να παρακολουθήσουν τις αποθήκες και τα logistics τους. Βασικοί κλάδοι στους οποίους απευθύνεται είναι αυτοί του Χονδρεμπορίου και Διανομών, Βιομηχανίας και Μεταποίησης, καθώς και Λιανικού Εμπορίου. Στη δεύτερη φάση ανάπτυξής του το προϊόν θα απευθυνθεί και σε εταιρείες των κλάδων Μεταφορών και Logistics, που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες και εκτιμάται ότι θα παρουσιάσουν σημαντική ανάπτυξη στο μέλλον.

Τα κυριότερο σημείο στο οποίο το Entersoft WMS, βοηθάει μία βιομηχανική ή εμπορική επιχείρηση είναι να αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες της εφοδιαστικής της αλυσίδας και συγκεκριμένα:
• να οργανώσει τη χωροταξική παρακολούθηση των αποθεμάτων
• να αυτοματοποιήσει συλλογές και τοποθετήσεις αποθεμάτων
• να οργανώσει τη διαδικασία παραλαβών από προμηθευτές και παραδόσεων σε πελάτες
• να εκτελέσει απογραφές μεγάλης κλίμακας
• να βελτιστοποιήσει τον τρόπο και το χρόνο φόρτωσης και αποστολής εμπορευμάτων

Σημαντικό επίσης στοιχείο είναι η ενιαία λειτουργία του προϊόντος με τα ERP συστήματα της Entersoft αλλά και με ERP άλλων κατασκευαστών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με αυτόν τον τρόπο, το Entersoft WMS, όπως και όλα τα προϊόντα που αναπτύσσει η Entersoft, εστιάζουν στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και στη δυνατότητα για διεθνή ανάπτυξη των πελατών που θα τα επιλέξουν.

Το Entersoft WMS είναι άμεσα εμπορικά διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά και από τέλη του 2017, θα είναι και στις διεθνείς αγορές που έχει παρουσία η Entersoft. Αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τους διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης που παρουσιάζει η εταιρεία ήδη από πέρυσι.

Έχει ήδη εγκατασταθεί σε πλειάδα εταιρειών διαφορετικών κλάδων και μεγεθών μεταξύ των οποίων οι εταιρείες SHOP & TRADE ( ένδυση) , ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ (τρόφιμα) , ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΑΒΕΕ (συσκευασία), ΒΙΑΚΑΡ ΑΕ (ανταλλακτικά οχημάτων), ΑΜΒΥΞ ΑΕ (ποτά), ενώ πολλά έργα βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης για εταιρείες των κλάδων διανομών, βιομηχανίας αγροτικών προϊόντων, εφοδιασμού ναυτιλίας, δομικών υλικών κλπ. καλύπτοντας έτσι ένα ευρύτατο φάσμα λειτουργιών και κάθετων αγορών.

Συντάκτης του άρθρου

Synectics Synectics
Στη Synectics είμαστε μια ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με κατάρτιση και εξειδίκευση που υλοποιούμε ποιοτικά και σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα.Πιστεύουμε ότι οι νέες τεχνολογίες θα πρέπει να είναι προσιτές από όλους γι’ αυτό και προτείνουμε λύσεις που απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.