facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000
Cyta Mobile Excellence Awards 2016

Cyta Mobile Excellence Awards 2016

Cyta Mobile Excellence Awards 2016

Τα Cyta Mobile Excellence Awards 2016 ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο του Mobile business και Marketing στη χώρα μας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη της ελληνικής αγοράς για την καθιέρωση μιας διοργάνωσης, που θα αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας των εγχώριων επιχειρήσεων.

Βράβευση της Synectics στα Cyta Mobile Excellence Awards 2016

Cyta Mobile Excellence Awards 2016H Synectics κατέκτησε το Silver Βραβείο στα Mobile Excellence Awards 2016, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η BOUSSIAS σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ELTRUN. Η εταιρεία μας βραβεύτηκε για την ολοκλήρωση του καινοτόμου συστήματος λογισμικού DispatchWeb. Η συγκεκριμένη εφαρμογή αναπτύχθηκε για την εταιρεία Lozos S.A, με στόχο να διευκολύνει το προσωπικό και τους συνεργάτες της. Ο προγραμματισμός των καθημερινών τους εργασιών πλέον διενεργείται μέσω των σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων που πρότεινε η Synectics.

Η εφαρμογή DispatchWeb

Το DispatchWeb αποτελεί ταυτόχρονα μια ολοκληρωμένη λύση λογισμικού και εξοπλισμού για τη διαχείριση εργασιών, ανταλλακτικών και αποδείξεων.  Οι τεχνικοί της επιχείρησης εξοπλίζονται με μια φορητή συσκευή PDA (tablet) και έναν φορητό εκτυπωτή, ώστε να διαχειρίζονται αποδοτικά όλες τις εργασίες τεχνικής υποστήριξης. Τα tablets διαθέτουν κάρτες 4G για αδιάλειπτη σύνδεση με το back office.

Η λύση της Synectics με το DispatchWeb οδήγησε σε αύξηση της απόδοσης και της παραγωγικότητας των εργαζομένων της Lozos S.A. Ταυτόχρονα βοήθησε συνολικά στον καλύτερο συντονισμό των εκτελούμενων εργασιών. Εξασφαλίζοντας την παροχή ενός εξαιρετικού Customer Service στους πελάτες της.

Δείτε τα case studies εδώ

Συντάκτης του άρθρου

Πηνελόπη Γκαβέτα Πηνελόπη Γκαβέτα
Experienced Marketing Specialist with passion in Digital Marketing. Lifelong Learning in fields of Management and Marketing. Bachelor’s degree in Public Relations and Applied Communication and a Master’s degree in Cultural Management.

Τα σχόλια είναι κλειστά.