facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000
Digital Marketing Services

Digital Marketing Services

Η Synectics σας παρέχει τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες Digital Marketing, τοποθετώντας την επιχείρηση σας στο επίκεντρο του καταναλωτικού ενδιαφέροντος. Σχεδιάζουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες και δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε η εταιρεία σας να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να αυξήσει το μερίδιο της στην αγορά.

DIGITAL MARKETING SERVICES Small icons

Εξειδικευόμαστε στην ανάπτυξη και υλοποίηση ολοκληρωμένης Στρατηγικής για την τοποθέτηση των προϊόντων-υπηρεσιών σας στα ψηφιακά μέσα διαφήμισης & επικοινωνίας. Αυτό σημαίνει πως παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε επίπεδο παραγωγής εξειδικευμένου περιεχομένου για Video & Εικόνα, ανά προϊόν και πελάτη. Στοχεύουμε με ακρίβεια στο κοινό που μας ενδιαφέρει να επικοινωνήσουμε τα προϊόντα σας και χρησιμοποιούμε τεχνικές remarketing, ώστε να εξασφαλίσουμε τα μέγιστα δυνατά οφέλη και αποτελέσματα.

Εξασφαλίστε στην επιχείρηση σας επαγγελματική προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Αυξήστε το πελατολόγιο σας και δημιουργήστε Unique Selling Propositions για τους πελάτες σας. Αναγνωρίζουμε το κοινό σας και στοχεύουμε με ακρίβεια δημιουργώντας μοναδικό περιεχόμενο για τους χρήστες σας.

Synectics Digital Marketing Services:

DIGITAL MARKETING SERVICES facebook
DIGITAL MARKETING SERVICES Instagram
DIGITAL MARKETING SERVICES Twitter
DIGITAL MARKETING SERVICES Youtube
DIGITAL MARKETING SERVICES LinkedIn
Screenshot_10_1_426x483
DIGITAL MARKETING SERVICES Seo
DIGITAL MARKETING SERVICES Email marketing

Με τη χρήση σύγχρονων Digital Marketing εργαλείων διασφαλίζουμε τη σωστή μετάδοση των μηνυμάτων σε όλες τις πλατφόρμες. Η επιχείρηση σας θα εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης και η ροή των επισκεπτών στις σελίδες σας θα αυξάνεται διαρκώς.

Μέσω του Search Engine Optimization (SEO) βελτιστοποιούμε το Site σας ώστε να ανεβαίνετε συνέχεια στην κατάταξη της Google. Διορθώνουμε τις τεχνικές αδυναμίες (meta-data, κεφαλίδες, page titles, URL, alt-text, content management, link-building, sitemaps) και επιβεβαιώνουμε πως οι σελίδες σας θα είναι πιο λειτουργικές και αποτελεσματικές. Με το Content Management – Διαχείριση περιεχομένου – δημιουργούμε προϋποθέσεις προσέλκυσης πελατών αλλά και ενισχύουμε την πιστότητα και την ικανοποίηση του κοινού σας.

Μέσω της διαχείρισης λογαριασμών στα Social Media – Facebook, YouTube, Instagram, LinkedIn, Twitter – επιτυγχάνουμε τη διείσδυση των προϊόντων σας σε νέο αγοραστικό κοινό και αναβαθμίζουμε την εικόνα & την επικοινωνία της επιχείρησης σας (Brand Image). Αυξάνουμε την επισκεψιμότητα στις σελίδες σας και δημιουργούμε ελκυστικό ποιοτικό περιεχόμενο με σκοπό τη διάδραση με το κοινό σας.

BENEFITS OF SOCIAL MEDIA MARKETING

Μέσω της διαφήμισης στη Google – Google Ads – αυξάνουμε την εμβέλεια της επιχείρησης σας γρήγορα και με μικρό κόστος. Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα τοποθέτησης των προϊόντων σας στις σελίδες αναζήτησης και μεγιστοποιήστε την απόδοση της επένδυσης σας. Η μεγάλη διαφορά της ψηφιακής διαφήμισης σε σχέση με την διαφήμιση σε Τηλεόραση – Ραδιόφωνο – Τύπο, είναι στον τρόπο αποτύπωσης των αποτελεσμάτων και στην εκδηλωμένη πρόθεση του καταναλωτικού κοινού για αγορά. Το μεγάλο πλεονέκτημα της ψηφιακής διαφήμισης είναι πως έχει μετρήσιμα αποτελέσματα, καθώς γνωρίζεις λεπτομερώς τον αριθμό των ατόμων που είδαν τα προϊόντα σου και έχεις τεράστιο αριθμό δεδομένων και πληροφοριών που μπορείς να αναλύσεις και να χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου. Ένα άλλο συγκριτικό πλεονέκτημα είναι πως η ψηφιακή διαφήμιση – PPC Advertising ή Pay Per Click στο Google Search Δίκτυο – απευθύνεται σε άτομα που ήδη ψάχνουν για ένα συγκεκριμένο προϊόν και άρα εκδηλώνουν ήδη μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον. Με λίγα λόγια, αν το άτομο που ήδη ψάχνει το προϊόν που το ενδιαφέρει – π.χ εκτυπωτικό μηχάνημα – και δει τη διαφήμιση της επιχείρησης που πουλάει τον εκτυπωτή στα αποτελέσματα αναζήτησης, θα προχωρήσει στην επίσκεψη στη συγκεκριμένη σελίδα που θα του έχουμε υποδείξει ώστε να αγοράσει το μηχάνημα.

Μέσω του Email Marketing επιτυγχάνουμε την προβολή της επιχείρησης σας και οργανώνουμε την επικοινωνία με τους πελάτες σας, δημιουργώντας μηνύματα και εξειδικευμένες σελίδες που απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες χρηστών και αποστέλλονται υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Η δημιουργία Email Marketing Στρατηγικής περιλαμβάνει Landing Pages, A/B Testing, Newsletters, Φόρμες Επικοινωνίας, Call To Action Pages (CTA), Surveys & Polls.

DIGITAL MARKETING SERVICES IAB GRAPH

Η παρουσία μιας επιχείρησης στα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας όχι μόνο είναι απαραίτητη αλλά επιβεβλημένη.
To Digital Marketing έρχεται να αντικαταστήσει τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης, με συγκριτικά χαμηλότερο κόστος, με μεγαλύτερο εύρος στην επικοινωνία του μηνύματος, με λεπτομερή ανάλυση της πληροφορίας και του κοινού – Audience Analysis, Demographics, Behavior, Geo, Mobile, Cross Device – και με την πρόθεση να λειτουργήσει ως πολύτιμο εργαλείο ανάπτυξης της επιχείρησης σας και του τζίρου σας.

DIGITAL MARKETING PHOTO

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία στα προϊόντα σας και υψηλές αποδόσεις στην επένδυση σας – Return On Investment. Η σχεδιασμένη και οργανωμένη χρήση των ψηφιακών υπηρεσιών της Synectics αποτελούν επενδυτικό σας σύμμαχο.

Συντάκτης του άρθρου

Τα σχόλια είναι κλειστά.