facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000
Microsoft Teams | Cloud Υπηρεσίες

Microsoft Teams | Cloud Υπηρεσίες

Τι είναι το Microsoft Teams και πως διασυνδέεται με άλλες Cloud υπηρεσίες;

Το Microsoft Teams είναι η τελευταία υπηρεσία της σουίτας του Office 365 για συνεργασία με τις διάφορες ομάδες της εταιρείας σας. Όπως και με οποιαδήποτε υπηρεσία, πρέπει να αναρωτηθείτε αν αυτό είναι κάτι που χρειάζεστε ως οργανισμός και γιατί είναι τόσο διαφορετικό από αυτό που έχετε σήμερα.

Γιατί λοιπόν Microsoft Teams; Γιατί οι περισσότεροι μπορούν να συμφωνήσουν ότι η συνεργασία είναι το κλειδί για την επιτυχία σε οποιονδήποτε οργανισμό. Η ανταλλαγή γνώσεων, η συνεργασία μαζί, η συγκέντρωση των σωστών πόρων αυξάνει τις πιθανότητες για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γιατί λοιπόν το Microsoft Teams είναι τόσο διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο σύστημα συνεργασίας και ποιες είναι οι συνέργειες με άλλα συστήματα;

MICROSOFT TEAMS | CLOUD ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το  Microsoft Teams σάς επιτρέπει να κάνετε συζητήσεις σε ατομικές και ομαδικές συζητήσεις. Η Microsoft αποφάσισε να προχωρήσει με μία από τις πιο επιτυχημένες βασικές υπηρεσίες της, το Exchange Online, για να αποθηκεύσει προσωπικές και ομαδικές συνομιλίες. Επιπλέον, η Microsoft αποφάσισε να εφαρμόσει μια σύγχρονη προσέγγιση στις συνομιλίες. Το Microsoft Teams σάς επιτρέπει να προσθέσετε ένα άλλο επίπεδο επικοινωνίας στη συνεργασία σας προσθέτοντας memes, αυτοκόλλητα και emoji. Αυτή η λειτουργικότητα είναι ένα τεράστιο όφελος για τις ομάδες, επειδή επιτρέπει στα νέα μέλη να εισέρχονται και να διαβάζουν τα υπάρχοντα θέματα, να παρακολουθούν τις συνομιλίες και τις συζητήσεις που έγιναν στο παρελθόν.

Τα έγγραφα και τα συστήματα διαχείρισης εγγράφων θεωρούνται ότι αποτελούν την καρδιά της συνεργασίας. Η Microsoft έχει επενδύσει πολύ χρόνο και ενέργεια για να διαμορφώσει την πλατφόρμα SharePoint προσδίδοντας της εξαιρετικές δυνατότητές.

Πρέπει να οργανώσετε μια συνάντηση με κάποιον από την Ελλάδα ή το εξωτερικό; Μην ανησυχείτε, με το Microsoft Teams για επιχειρήσεις, έχουμε ήδη μια υπηρεσία cloud που μπορεί να συνδέσει όλους αυτούς τους ανθρώπους γρήγορα και με ασφάλεια.

Θέλετε να διατηρήσετε μια εγγραφή στα αρχεία της ομάδας σας; Θέλετε τα άτομα να συζητήσουν αργότερα το περιεχόμενο της συνάντησης μέσω ομαδικής συνομιλίας; Θέλετε στην ομάδα σας ένα ημερολόγιο συνάντησης με απευθείας συνδέσεις με το Skype Bridge; Όλα τα παραπάνω πραγματοποιούνται. Η Microsoft είναι τόσο πεπεισμένη για την προστιθέμενη αξία της λειτουργικότητας του Teams που ανακοίνωσε την κατάργηση του Skype For Business Online υπέρ του Microsoft Teams.

Μέσα σε μια συγκεκριμένη ομάδα, μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικές εφαρμογές σε προβολή πίνακα. Χρησιμοποιεί η ομάδα σας το Salesforce, το Kanban, μια διαδικτυακή υπηρεσία διαχείρισης χρόνου κ.λπ.; Το Microsoft Teams μπορεί να ενσωματώσει οπτικά όλες αυτές τις εφαρμογές. Το Teams να χρησιμοποιηθεί ως κόμβος συνεργασίας και εφαρμογών, επιτρέποντάς στην ομάδα σας να γνωρίζει ακριβώς πώς να φτάσει σε όλες τις επιχειρηματικές  εφαρμογές καθώς όλα βρίσκονται σε μια κεντρική πλατφόρμα.

 

Ενσωμάτωση με άλλες CLOUD υπηρεσίες.

 Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι από εσάς, υπάρχουν αρκετές άλλες υπηρεσίες cloud που χρησιμοποιούνται για πολλούς λόγους. Για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά, το Box, το Dropbox, το Egnyte κ.λπ. είναι γνωστά και δημοφιλή ονόματα στον κλάδο. Υπάρχει τρόπος να συνεργαστεί το Microsoft Teams τμε αυτές τις υπηρεσίες ή όχι; Το Microsoft Teams υποστηρίζει πολλές υπηρεσίες cloud ως αποθηκευτικό χώρο. Το OneDrive, το Box, το Dropbox, το ShareFile και το Google Drive είναι αυτά που υποστηρίζει εγγενώς η Microsoft στην εφαρμογή. Πώς λειτουργεί; Απλώς μεταβείτε στην ενότητα αρχείων του Microsoft Teams, κάντε κλικ στην επιλογή αποθήκευσης cloud και επιλέξτε την υπηρεσία αποθήκευσης cloud που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Η εφαρμογή θα σας ανακατευθύνει σε μια οθόνη σύνδεσης, οπού θα σας ζητηθεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε έναν κατάλογο σε μια συγκεκριμένη ομάδα ή ένα κανάλι σε μια ομάδα. Αυτός ο χώρος αποθήκευσης υπηρεσιών cloud θα εκπροσωπείται ως εικονικός φάκελος στην ενότητα των αρχείων σας.

 

Πραγματοποιήστε αποτελεσματικές υπηρεσίες σε ολόκληρο τον οργανισμό σας με το AgilePolly.
MICROSOFT TEAMS | CLOUD ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι συναντήσεις standup επιτρέπουν την απλοποιημένη ομαδική συνεργασία και τη γρήγορη είσοδο όλων στην ίδια σελίδα. Οι σημερινές διαλειτουργικές ομάδες συχνά εργάζονται εξ αποστάσεως και σε διαφορετικές ζώνες ώρας. Η εφαρμογή AgilePolly για το Microsoft Teams βοηθά τις απομακρυσμένες ομάδες να παραμένουν συνδεδεμένες, οργανωμένες και ευθυγραμμισμένες, ώστε η ομάδα σας να μπορεί να λαμβάνει γρήγορες και ενημερωμένες αποφάσεις.

Είναι εύκολο να ενσωματώσετε το AgilePolly για τη διεξαγωγή αυτοματοποιημένων, φιλικών προς το τηλεχειριστήριο εφεδρειών για να διατηρήσετε το έργο σας σε καλό δρόμο, σε όλες τις ζώνες ώρας.

 

Παραδώστε αποτελεσματικά σύνθετα έργα με το Priority Matrix.MICROSOFT TEAMS | CLOUD ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι προθεσμίες μπορούν να αλλάξουν, οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να αλλάξουν και οι στρατηγικές συχνά εξελίσσονται. Μπορεί να είναι δύσκολο να επικεντρωθούμε στα καθήκοντα και τα έργα που είναι πιο σημαντικά – θέτοντας τα έργα προτεραιότητας σε κίνδυνο υπέρβασης κόστους και καθυστερήσεων. Η εφαρμογή Priority Matrix για το Microsoft Teams βοηθά την ομάδα σας να δίνει προτεραιότητα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εργασίες και έργα για εξοικονόμηση χρόνου, ευθυγράμμιση στόχων και τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού οργανισμού.

Είναι εύκολο να ενσωματώσετε το Priority Matrix με τις ομάδες για να έχετε πλήρη προβολή στους στόχους και την πρόοδο του έργου, να παραμείνετε σε καλό δρόμο με έξυπνες ειδοποιήσεις και να μειώσετε την εναλλαγή από τη μια πλατφόρμα στην άλλη.

Αποκτήστε πλήρη προβολή στους στόχους και την πρόοδο του έργου

Το Priority Matrix είναι ένα εργαλείο διαχείρισης έργου που βοηθά τις ομάδες να επικεντρωθούν σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία. Με βάση τη μέθοδο Eisenhower, το Priority Matrix σας επιτρέπει να δείτε εύκολα τι πρέπει να γίνει τώρα, τι μπορεί να γίνει αργότερα και τι πρέπει να ανατεθεί. Μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα δεκάδες έργα και εκατοντάδες εργασίες.

Εκσυγχρονίστε την υποστήριξη πληροφορικής σας με το MoveworksMICROSOFT TEAMS | CLOUD ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σε μια εποχή που πολλές επιχειρηματικές διαδικασίες είναι πλέον αυτοματοποιημένες, οι περισσότερες εταιρείες εξακολουθούν να επιλύουν χειροκίνητα ακόμη και προβλήματα ρουτίνας, με αποτέλεσμα συχνά να δημιουργούνται καθυστερήσεις πολλών ημερών στους υπαλλήλους που χρειάζονται επειγόντως βοήθεια. Το Moveworks αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα με μια λύση τεχνητής νοημοσύνης (AI) που βασίζεται στο Cloud και απλοποιεί τη διαδικασία για όλους τους εμπλεκόμενους.

Είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα αυτόνομο κέντρο υποστήριξης πληροφορικής, επιτρέποντας στους υπαλλήλους να επιλύουν γρήγορα τα ζητήματα πληροφορικής τους μέσω συνομιλιών με το bot Moveworks AI.

Μάθετε Περισσότερα

Συντάκτης του άρθρου

Τα σχόλια είναι κλειστά.