facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000

Ολοκλήρωση έργου ιστοσελίδας στην εταιρεία ΛΩΖΟΣ Α.Ε

lozosΗ εταιρεία ΛΩΖΟΣ Α.Ε δραστηριοποιείται  στην εισαγωγή και πώληση (χονδρική-λιανική) μιας ευρείας γκάμας οικιακών συσκευών. Έχει την αποκλειστικότητα της εταιρείας PHILCO στην Ελλάδα, που παράγει τις επώνυμες οικιακές συσκευές.

Η εταιρεία Λώζος Α.Ε με πολύχρονη παρουσία στην Ελληνική αγορά ανέθεσε στην εταιρεία μας την ανακατασκευή της ιστοσελίδας philco.gr
Το έργο απαιτούσε σοβαρότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό καθώς το όνομα philco είναι  από τα μεγάλα και επώνυμα ονόματα στην αγορά των οικιακών συσκευών.

Η ομάδα της Synectics ανέλαβε να εκσυγχρονίσει και να αναβαθμίσει την υπάρχουσα ιστοσελίδα της philco.gr καθώς δεν ανταποκρινόταν στις σύγχρονες απαιτήσεις της εταιρείας.

Γρήγοροι και αξιόπιστοι Servers

Το έργο απαιτούσε σταθερούς αξιόπιστους και γρήγορους servers για την φιλοξενία της ιστοσελίδας. Η σταθερότητα του server είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας που δέχεται χιλιάδες επισκέψεις καθημερινά.  Μαζί με την ασφάλεια που πρέπει να παρέχει ένας server  καθιστούν απαραίτητες προϋποθέσεις στην κατασκευή και φιλοξενία μιας ιστοσελίδας.

Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα θα είναι προσβάσιμη ακόμα και αν δεχτεί χιλιάδες επισκέψεις ταυτόχρονα.

Σύγχρονη Αισθητική και άμεση Πλοήγηση

Οι προδιαγραφές απαιτούσαν επίσης μια σύγχρονη καλαίσθητη και γρήγορη ιστοσελίδα με εύκολη και απλή πλοήγηση στην αναζήτηση πληροφοριών με αρκετές λεπτομέρειες της ευρείας γκάμας των προϊόντων philco. Ο επισκέπτης θα πρέπει να μπορεί να βρει την πληροφορία που θέλει άμεσα και γρήγορα χωρίς να χάνεται στην πλοήγηση. Η αναζήτηση δηλαδή πληροφοριών στην ιστοσελίδα θα πρέπει να του είναι ευχάριστη. Αυτό αυξάνει όχι μόνο την επισκεψιμότητα αλλά και το ενδιαφέρον για τα προϊόντα και κατά επέκταση τις πωλήσεις.

Σημεία πώλησης Philco

Το έργο απαιτούσε επίσης με μερικά κλικ, την εύρεση των καταστημάτων πώλησης των προϊόντων philco σε όλη την Ελλάδα.  Και μάλιστα σε σύνδεση με το ERP της επιχείρησης όπου βρίσκονται αποθηκευμένες αυτές οι πληροφορίες

Η Synectics με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει στους παραπάνω τομείς ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο.

Το έργο ανήκει στην κατηγορία ecommerce καθώς δίνει αναλυτικές πληροφορίες για τα προϊόντα  χωρίς την δυνατότητα απ’ ευθείας αγοράς καθώς οι πωλήσεις πραγματοποιούνται μέσω ενός επεκταμένου δικτύου συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Συντάκτης του άρθρου

Synectics Synectics
Στη Synectics είμαστε μια ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με κατάρτιση και εξειδίκευση που υλοποιούμε ποιοτικά και σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα.Πιστεύουμε ότι οι νέες τεχνολογίες θα πρέπει να είναι προσιτές από όλους γι’ αυτό και προτείνουμε λύσεις που απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις.

Μία σκέψη πάνω στο “Ολοκλήρωση έργου ιστοσελίδας στην εταιρεία ΛΩΖΟΣ Α.Ε

  1. Αναστάσης Λώζος - 20 Φεβρουαρίου 2017 at 08:05

    Με την Synectics έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία τα τελευταία 5 χρόνια στα συστήματα ERP & CRM της εταιρίας μας. Επομένως η απόφαση της ανάθεσης στην ομάδα της Synectics ήταν για εμάς εύκολη υπόθεση. Απόφαση που δικαιώθηκε καθώς η αμεσότητα, η γρήγορη εξυπηρέτηση, το κέφι και ο επαγγελματισμός υπήρχε από την αρχή έως το τέλος. Η νέα μας ιστοσελίδα philco.gr παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα προβολής της πληροφορίας από τον καταναλωτή καθώς και άμεση ενοποίηση των συστημάτων ERP και CRM της εταιρίας μας. Αυτό μας επιτρέπει να είμαστε πιο αποδοτικοί και να μπορούμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας καλύτερα.