facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000

Η Synectics υλοποιεί το Entersoft ERP στην Imagin FM

Η εταιρεία IMAGIN Facility Management A.E (πρώην EYK Facility Services)  μία από τις λίγες εταιρίες Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Facilities (IFS) στην Ελλάδα και ένας από τους παλαιότερους παρόχους υπηρεσιών Καθαρισμού και Υγιεινής επέλεξε την Synectics και το Entersoft ERP. Συγκεκριμένα η IMAGIN FM για την υλοποίηση του έργου επέλεξε την Synectics πιστοποιημένο Platinum συνεργάτη της Entersoft, καθώς διαθέτει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία σε υλοποιήσεις σύνθετων έργων πληροφορικής με το λογισμικό Entersoft ERP.

Το  λογισμικό της Entersoft  εμπεριέχει λειτουργικότητες ERPCRM οι οποίες θα επιτρέψουν στην εταιρεία να συλλέγει και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά όλα τα δεδομένα ειδικότερα αυτά που αφορούν στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στόχος είναι η έγκυρη και άμεση πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο και η ενίσχυση της ταχύτητας λήψης αποτελεσματικών αποφάσεων, συμβάλλοντας στην υλοποίηση της περαιτέρω στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας.

Κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Entersoft ERP  όπως, εργονομία και ευχρηστία, ροές εργασιών, διαχείριση Εγγράφων, ασφάλεια ανταποκρίνονται ικανοποιητικά στα ιδιαίτερα υψηλά standards που έθεσε η εταιρία για την ροή των διαδικασιών της.

Το νέο πληροφοριακό σύστημα θα υποστηρίζει την οργάνωση και παρακολούθηση της οικονομικής διαχείρισης, της διαχείρισης του προγραμματισμού και της ολοκληρωμένης κοστολόγησης των έργων. Θα μπορεί επίσης να παρακολουθεί την διαχείριση προμηθειών, αποθεμάτων αλλά και την διαχείριση της εμπορικής δραστηριότητας.

Το νέο πληροφοριακό σύστημα διαθέτει επίσης ισχυρές δυνατότητες διαμόρφωσης συνδυαστικών εμπορικών και πιστωτικών πολιτικών, προϋπολογισμών αλλά και προβλέψεων

Η Synectics με 10ετή παρουσία στον χώρο της πληροφορικής είναι πιστοποιημένος  Platinum συνεργάτης της Entersoft και αποτέλεσε την τελική επιλογή της IMAGIN Facility Management A.E για την υλοποίηση του έργου καθώς διαθέτει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία σε υλοποιήσεις σύνθετων και απαιτητικών έργων πληροφορικής.

Συντάκτης του άρθρου

Synectics Synectics
Στη Synectics είμαστε μια ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με κατάρτιση και εξειδίκευση που υλοποιούμε ποιοτικά και σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα.Πιστεύουμε ότι οι νέες τεχνολογίες θα πρέπει να είναι προσιτές από όλους γι’ αυτό και προτείνουμε λύσεις που απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.