Είμαι απόφοιτη του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση Οικονομική. Στην πρώτη μου εργασιακή εμπειρία, στα 22 μου χρόνια, συνειδητοποίησα πως έχω κλίση στη Λογιστική και αποφάσισα να ξεκινήσω ένα από τα πιο δύσκολα επαγγελματικά μεταπτυχιακά του κλάδου, αυτό του ΣΟΕΛ και συγκεκριμένα του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. Παρά την έλλειψη εμπειρίας που είχα σε αυτήν την ηλικία κατάφερα να βγάλω εις πέρας τις παρακολουθήσεις και σε κάθε εξεταστική να έχω 100% επιτυχία αποκτώντας παράλληλα εργασιακή εμπειρία από διάφορους κλάδους επιχειρήσεων. Η αγάπη για τη λογιστική και για τα φορολογικά είναι μεγάλη και γι’ αυτόν τον λόγο δεν σταματάω ποτέ να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, καθώς στα άμεσα σχέδια μου είναι οι κατατακτήριες στη Νομική Αθηνών. 

Είμαι ένα αρκετά ενεργητικό, φιλόδοξο και οξυδερκές άτομο με κύριες ικανότητες την υπευθυνότητα, την προσαρμοστικότητα, τη συνέπεια και την προσήλωση στον στόχο. Είμαι σε θέση τόσο να αναλαμβάνω πρωτοβουλίες όσο και να δουλεύω ομαδικά για το κοινό καλό του τομέα όπου βρίσκομαι, με όπλα μου την καλή διαχείρηση χρόνου, την αποφασιστικότητα που με διακατέχει και την προσοχή στη λεπτομέρεια. 

Έφτασα, λοιπόν, στα 26 μου να γίνω μέλος μιας καταπληκτικής ομάδας όπως είναι αυτή της Synectics και να έχω την ευκαιρία να εργαστώ σε ένα υπέροχο περιβάλλον με εξαίρετους ανθρώπους που ξέρουν να δίνουν αξία στον συνεργάτη και αυτό να καθρεφτίζεται και στις σχέσεις μας με τους πελάτες μας.