facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000
Search Engine Optimization (SEO) – Ώρα για λίγη «Μαγεία»

Search Engine Optimization (SEO) – Ώρα για λίγη «Μαγεία»

Ώρα για λίγη “Μαγεία”… Εμφανίστε την εταιρεία σας στα κορυφαία αποτελέσματα της αναζήτησης, χωρίς κόστος διαφήμισης!!

Δείτε αυθεντικό Search Engine Optimization (SEO) παράδειγμα της Synectics.

Ακούγεται δελεαστικό. Πολλοί θα αναρωτηθείτε «α καλά, ακόμα μια υπηρεσία μέσα σε άλλες τόσες» ή «ναι ναι, τα έχουμε ξανακούσει αυτά«. Σίγουρα οι περισσότεροι αντιμετωπίζουμε με μεγάλη επιφύλαξη καταστάσεις που μας υπόσχονται πρωτιές ή προσπαθούν να μας σαγηνεύσουν με την κλασική «Δωρεάν» προσέγγιση.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση εμείς στη Synectics, δεν μιλάμε με θεωρίες αλλά με πράξεις και αυτό γιατί γνωρίζουμε πως να εμφανίσουμε την εταιρεία σας στα κορυφαία αποτελέσματα της αναζήτησης, όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι στο παράδειγμα παρακάτω, χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ σε διαφήμιση!!

Search Engine Optimization (SEO)

Φυσικά, δεν είμαστε μάγοι – αν και μας αποκαλούν έτσι. Απλώς, εξελίσσουμε τις τεχνικές στο πεδίο του Search Engine Optimization (SEO) και τις εφαρμόζουμε με στοχευμένο τρόπο και συγκεκριμένες ενέργειες. Τι είναι όμως το SEO; Μέσω του Search Engine Optimization (SEO) βελτιστοποιούμε το Site σας ώστε να ανεβαίνετε συνέχεια στην κατάταξη της Google. Διορθώνουμε τις τεχνικές αδυναμίες (meta-data, κεφαλίδες, page titles, URL, alt-text, content management, link-building, sitemaps) και επιβεβαιώνουμε πως οι σελίδες σας θα είναι πιο λειτουργικές και αποτελεσματικές.

Search Engine Optimization (SEO)

Content Management | Πόσο σημαντικό είναι ;

Με το Content Management (Διαχείριση περιεχομένου) δημιουργούμε προϋποθέσεις προσέλκυσης πελατών και ενισχύουμε την πιστότητα και την ικανοποίηση του κοινού σας. Το περιεχόμενό σας πρέπει να δημιουργεί πρόσθετη αξία στον αναγνώστη. Από τα άρθρα σας πρέπει να κερδίζει γνώσεις και να αντιλαμβάνεται ότι εσείς λειτουργείτε ουσιαστικά ως φάρος γνώσης για τον ίδιο. Το περιεχόμενό μπορεί να περιλαμβάνει υπηρεσίες, προϊόντα, συμβουλές, προσωπικές απόψεις, εμπειρίες κλπ. Το αποτέλεσμα πρέπει να οδηγεί πάντα στον ίδιο σκοπό, την παραγωγή αξίας.

Empty tab. Edit page to add content here.
Search Engine Optimization (SEO)
Search Engine Optimization (SEO) | Γιατί όμως είναι τόσο σημαντικός παράγοντας η βελτιστοποίηση των σελίδων μας;

Για τον εξής απλό λόγο: Το Search Engine Optimization (SEO) λειτουργεί μακροπρόθεσμα και αποτελεί ουσιαστική επένδυση για την εταιρεία μας καθώς όσο πιο πετυχημένη είναι η εφαρμογή του, τόσο πιο σημαντικά οφέλη θα δημιουργήσει. Φανταστείτε να εμφανίζεται η εταιρεία σας στα κορυφαία αποτελέσματα της αναζήτησης κάθε φορά που κάποιος ψάχνει το συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία. Και αυτό να το έχετε πετύχει χωρίς απολύτως καμία χρηματική επένδυση σε διαφημιστικές πλατφόρμες. Τώρα φανταστείτε το αντίθετο: να μην εμφανίζεται η εταιρεία σας στην αναζήτηση και ο μοναδικός τρόπος παρουσίας της να πραγματοποιείται μέσω διαφημιστικής δαπάνης.

Empty tab. Edit page to add content here.
Search Engine Optimization (SEO)

Κατανοούμε πλέον τη σημαντικότητα του συγκεκριμένου παράγοντα. Με αυτόν τον τρόπο η επιχείρηση σας τοποθετείται στο κέντρο του ψηφιακού κόσμου. Εσείς θέλετε να την αφήσετε εκτός;

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ Search Engine Optimization (SEO)
  • Αύξηση Επισκεψιμότητας Ιστοσελίδας

  • Αύξηση Κέρδους

  • Μηδενικό Κόστος Διαφήμισης

  • Ενδυνάμωση Εταιρικής Εικόνας

  • Πιστότητα – Μέσω της παραγωγής περιεχομένου

Empty tab. Edit page to add content here.
Search Engine Optimization (SEO)

Και τώρα αρκετά με τα λόγια… ας πάμε στις πράξεις. Παρακάτω ακολουθεί αυθεντικό SEO παράδειγμα της Synectics, με το οποίο μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι πως καταφέραμε να εμφανίσουμε τη συγκεκριμένη σελίδα με στοχευμένα keywords, βάσει συγκεκριμένων τεχνικών προδιαγραφών, στα κορυφαία αποτελέσματα της Google.

 

SEO ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ή παρακολουθήστε το video:

Search Engine Optimization (SEO)
Search Engine Optimization (SEO)
Search Engine Optimization (SEO)

Ανοίγουμε τη μηχανή αναζήτησης της Google

Πληκτρολογούμε τις εξής λέξεις: «υλοποίηση online sfa πωλητών» και πατάμε enter

Βλέπουμε τα αποτελέσματα της παραπάνω αναζήτησης. Στις κορυφαίες θέσεις εμφανίζεται η Synectics μέσω των στοχευμένων keywords.

Τι πετύχαμε μέσω της SEO βελτιστοποίησης για τη συγκεκριμένη σελίδα;

 

  • Κάποιος που ενδιαφέρεται για “online sfa συστήματα” και ψάχνει στη μηχανή αναζήτησης της Google με τις συγκεκριμένες λέξεις – άρα εκδηλώνει άμεσο αγοραστικό ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη υπηρεσία – βρίσκει στα κορυφαία αποτελέσματα τη Synectics (και μάλιστα με κατάκτηση βραβείου για τη συγκεκριμένη εφαρμογή).
  • Η αναζήτηση πραγματοποιήθηκε από τον ενδιαφερόμενο χωρίς να αναφέρει την εταιρεία SYNECTICS στις λέξεις αναζήτησης (keywords), παρά μόνο την υπηρεσία που τον ενδιέ φερε.
  • Η θέση στα κορυφαία αποτελέσματα δεν είχε διαφημιστικό κόστος για την εταιρεία μας.

Εμπιστευθείτε τη Synectics και τις ψηφιακές της υπηρεσίες για να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο ψηφιακό μαραθώνιο που έχει ξεκινήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε δωρεάν βασικό SEO έλεγχο στην ιστοσελίδα σας.

Συντάκτης του άρθρου

Νάσος Κοντοπάνος Νάσος Κοντοπάνος
Νάσος Κοντοπάνος | Digital Marketing Strategy - Business Development & Data Analysis - SEO & Content Marketing -Βrand Management. Περισσότερα: Τηλεοπτικές & Ραδιοφωνικές παραγωγές - Εξειδίκευση σε Google Ads, Google Analytics, Facebook Ads, Instagram Ads, YouTube Ads, Search Engine Optimization, Social Media Branding.

Τα σχόλια είναι κλειστά.