facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000
Γιώργος Ασημακόπουλος INVENTOR

Γιώργος Ασημακόπουλος INVENTOR

Tο CashDirect για την εταιρεία μας είναι αναντικατάστατο.

“Η παρακολούθηση και οργάνωση της είσπραξης υπολοίπων είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία μιας εταιρίας και παράλληλα το πιο νευραλγικό κομμάτι αυτής.
Είναι σημαντικό το να μπορεί το τμήμα να παρακολουθεί την κίνηση και την όλη συναλλακτική συμπεριφορά του πελάτη έτσι ώστε να γίνονται οι κατάλληλες ενέργειες και να παίρνονται σημαντικές αποφάσεις.
Το πρόγραμμα CashDirect αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που διευκολύνει τον υπεύθυνο εισπράξεων σε πολλά επίπεδα.
Για αρχή η δυνατότητα του προγράμματος να δίνει μία ολοκληρωμένη εικόνα για τον πελάτη (καρτέλα, πωλήσεις με ανάλυση ειδών, χρεωπιστώσεις, αντιστοιχίσεις εισπράξεων με τιμολόγια, δεσμεύσεις πληρωμής, επιβαρυντικά στοιχεία) απαλλάσσει αυτόματα τον χρήστη από την ανάγκη ανοίγματος άλλων προγραμμάτων για να πάρει τις παραπάνω πληροφορίες.
Επίσης, η όλη δομή του είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένη που την καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστο. Ο κάθε χρήστης μπορεί να διαμορφώσει το interface όπως αυτός εξυπηρετείται με αποτέλεσμα να κάνει τη δουλειά του γρήγορα και άμεσα.
Το CashDirect είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για το τμήμα εισπράξεων και αποτελεί πλέον για την εταιρία μας αναντικατάστατo.”

Συντάκτης του άρθρου