facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000
Η Synectics Best Partner of the Year για το 2021

Η Synectics Best Partner of the Year για το 2021

Συνεχίζουμε για 4η φορά την παράδοση, που μας θέλει καλύτερο συνεργάτη στο ετήσιο συνέδριο συνεργατών της Εntersoft, που πραγματοποιήθηκε και φέτος ψηφιακά και νιώθουμε υπερήφανοι για ακόμα μια χρονιά για τα επιτεύγματα μας.

Το ετήσιο συνέδριο Συνεργατών της Entersoft

 

Η εν λόγω διάκριση δεν είναι τυχαία, καθώς η Entersoft αναγνωρίζει την επιτυχημένη συνεργασία της Synectics μετά από σειρά έργων που υλοποιήθηκαν. Με επαγγελματισμό, επιτυγχάνοντας βασικούς στόχους της διοίκησης των εταιρειών, όπως  η μείωση κόστους και η παροχή υψηλής προστιθέμενης αξίας, με την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και καινοτόμων προϊόντων.

Παράλληλα, η Entersoft μας τιμάει με αυτήν τη διάκριση, δείχνοντας εμπιστοσύνη και τη στήριξη της προς την εταιρεία μας. Ανταποδίδουμε στη διάκριση αυτή τις θερμές ευχαριστίες μας, και συνυπογράφουμε τη θέληση να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία με την ίδια κουλτούρα και τα επόμενα χρόνια.

 Αλλά δεν είναι μόνο η Εntersoft που στην ουσία δίνει αυτήν την κατεύθυνση. Αυτό αποτελεί απόρροια όλων των ικανοποιημένων μεγάλων και μεσαίων επιχειρήσεων που έχουν ενταχθεί στην οικογένεια πελατών της Synectics.

Μέσα από τη συνεχή ανταλλαγή πληροφοριών και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών, έχει διαμορφωθεί η εταιρική μας κουλτούρα.

“Είμαστε πάντα δίπλα στους συνεργάτες μας, διαμορφώνοντας τις τάσεις, πάντα σε συμφωνία με τις ανάγκες των πελατών μας”.

Σε αυτήν την τάση έχουμε και το όραμα και την υποχρέωση να ανταποκριθούμε θετικά και τα επόμενα χρόνια. Δαμάζοντας και εμείς από την δική μας πλευρά την γραφειοκρατία και τις αγκυλώσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην χώρα. Πραγματοποιώντας τεχνολογικές υπερβάσεις και ωθώντας τους συνεργάτες μας στο μέλλον.

Για τις λύσεις που προσφέρουμε δείτε περισσότερα εδώ.

 

Συντάκτης του άρθρου

Πηνελόπη Γκαβέτα Πηνελόπη Γκαβέτα
Experienced Marketing Specialist with passion in Digital Marketing. Lifelong Learning in fields of Management and Marketing. Bachelor’s degree in Public Relations and Applied Communication and a Master’s degree in Cultural Management.

Τα σχόλια είναι κλειστά.