facebookpixel

Τι είναι Web Hosting

Το web hosting είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει σε οργανισμούς και άτομα να δημοσιεύουν έναν ιστότοπο ή μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Οι ιστότοποι ή ιστοσελίδες φιλοξενούνται – αποθηκεύονται σε ειδικούς διακομιστές (servers), οι οποίοι παρέχουν τις συνθήκες ώστε οι ιστοσελίδες να είναι πάντα διαθέσιμες γρήγορες και ασφαλείς, για τους χρήστες που τις επισκέπτονται.

Οι υπηρεσίες cloud Web Hosting χωρίζονται σε δύο βασικά κομμάτια, το ένα αφορά φιλοξενία σε servers linux και το άλλο αφορά φιλοξενία σε servers Windows. Οι linux servers είναι οικονομικοί και πολύ γρήγοροι servers με πολύ μικρό ή ακόμα και καθολου κόστος αδειοδότησης. Από την άλλη πλευρά η φιλοξενία σε windows servers είναι πιο ακριβή, επειδή οι servers απαιτούν μεγαλύτερη χωρητικότητα και επίσης κόστος αδειοδότησης.

Στα πλαίσια της φιλοξενίας linux έχουμε δημιουργίσει ένα ειδικό πακέτο υπηρεσίών “Synectics Engine Hosting”  το οποίο μας παρέχει τα μέγιστα από πλευράς ταχυτήτων ασφάλειας και αξιοπιστίας.

Συμφωνα λοιπων με τα παραπάνω, αναλόγος των υλοποιήσεων (sites, b2b, e-shops, ειδικές πλατφόρμες, κ.α) θα πρέπει να επιλεγεί και το κατάληλο πακέτο Web hosting.

Πακέτα Hosting Linux Sites Services

HOSTING – SUPPORT Shared SLH – BASIC DLH – LINUX ADVANCED Dedicated VMs Engine Hosting
Hosting – Packet Shared Server SLH.Syn.Basic Dedicated SRV DHL.Syn.24 Dedicated SRV DHL.Syn.28 Dedicated SRV DHL.Syn.48 Dedicated SRV DHL.Syn.416 WordPress Hosting
CPU vCores/RAM 4vCores CPU Shared/ 16GB RAM Shared 2vCores CPU / 4GB RAM 2vCores CPU / 8GB RAM 4vCores CPU / 8GB RAM 4vCores CPU / 16GB RAM
Traffic 20TB Shared 20TB 20TB 20TB 20TB
Φιλοξενία ιστοτόπου
Basic Security
Αξιοπιστία /έτος 99,9% 99,9% 99,9%
Backup ασφαλείας Κάθε μέρα Κάθε μέρα Κάθε μέρα
Monitoring 24/7 24/7 24/7
Αξία Συμβολαίου 24/ μήνα ή 280 / έτος 35 / μήνα ή 420 / έτος 47 / μήνα ή 564 / έτος 57 / μήνα ή 684 / έτος 67 / μήνα ή 804 / έτος 42 / μήνα ή 504 / έτος

To Engine Hosting είναι μία νέα ολοκληρωμένη πλατφόρμα φιλοξενίας της Synectics η οποία με ενιαίο κόστος περιλαμβάνει: εντοπισμό και αποκλεισμό απειλών, τακτικές ενημερώσεις, προσωρινή αποθήκευση για την ενίσχυση της ταχύτητας σελίδας και πολλά άλλα.

Πακέτα Hosting Windows Sites Services

HOSTING – SUPPORT Shared – Win DWH – WINDOWS ADVANCED Dedicated VMs
Hosting – Packet Shared WIΝ SWH.Shared Dedicated WIN Server DWH.SYN.28 Dedicated WIN Server DWH.SYN.48 Dedicated WIN Server DWH.SYN.416 Dedicated WIN Server DWH.SYN.832
CPU vCores/RAM 4vCores CPU Sh/16GB RAM Shared 2vCores CPU /8GB RAM 4vCores CPU / 8GB RAM 4vCores CPU / 16GB RAM 8vCores CPU / 32GB RAM
Traffic 20TB Shared 20TB 20TB 20TB 20TB
Φιλοξενία ιστοτόπου
Basic Security
Αξιοπιστία /έτος 99,9% 99,9%
Backup ασφαλείας Κάθε μέρα Κάθε μέρα
Monitoring 24/7 24/7
Αξία Συμβολαίου 35 / μήνα ή 420 / έτος 59 / μήνα ή 708 / έτος 69 / μήνα ή 828 / έτος 79 / μήνα ή 948 / έτος 119 / μήνα ή 1428 / έτος

*Το κόστος της υπηρεσίας αφορά 12μηνη σύμβαση – παροχή, η οποία ανανεώνεται αυτόματα. Το ποσό προκαταβάλλεται πριν την έναρξη της περιόδου χρήσης και τιμολογείται μετά την είσπραξη του. Σε περίπτωση διακοπής θα πρέπει να μας ενημερώσετε δύο εβδομάδες πριν την λήξη της.

*Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που παρατηρούνται καθυστερήσεις, μετά την ενεργή χρήση της υποδομής, πιθανότατα να πρέπει να γίνει μετάβαση σε Server μεγαλύτερων δυνατοτήτων RAM, επεξεργαστικής ισχύος ή χωρητικότητας. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει επιβάρυνση κόστους εργασιών, αλλά θα αυξηθεί το κόστος μίσθωσης της υπηρεσίας.

Επιπλέον κόστη για τα οποία θα πρέπει να γνωρίζετε:

>SSL Certificate

Ένα πιστοποιητικό SSL (Secure Sockets Layer) είναι ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που κάνει έλεγχο της ταυτότητας ενός ιστότοπου και κρυπτογραφεί τις πληροφορίες που στέλνονται στον server μέσω της τεχνολογίας SSL. Κρυπτογράφηση είναι η διαδικασία κωδικοποίησης δεδομένων σε μορφή που δεν μπορεί να αποκωδικοποιηθεί και η οποία μπορεί να επανέλθει σε αναγνώσιμη μορφή μόνο με χρήση του κατάλληλου κλειδιού αποκρυπτογράφησης.
Ένα πιστοποιητικό λειτουργεί ως ηλεκτρονικό “διαβατήριο” το οποίο πιστοποιεί τα διαπιστευτήρια μιας Online οντότητας για επιχειρηματικές δραστηριότητες στο web. Όταν κάποιος χρήστης του διαδικτύου επιχειρεί να αποστείλει εμπιστευτικές πληροφορίες σε Server στο Web, ο browser του χρήστη προσπελαύνει το ψηφιακό πιστοποιητικό του Server και πραγματοποιεί ασφαλή σύνδεση.

*Ένα SSL Certificate ανανεώνεται συνήθως κάθε δύο χρόνια.

>Domain Name

Η κατοχύρωση – ανανέωση ονόματος ενός site είναι μία τυπική διαδικασία, την οποία συνήθως αναλαμβάνουν οι πελάτες, αλλά είμαστε σε θέση να το κάνουμε για εσάς στα πλαίσιά ενός έργου.
Οι τιμές κατοχύρωσης διαφέρουν αναλόγως αν πρόκειται για .gr, .com, .eu ή άλλο.

*Η ανανέωση ενός ονόματος γίνεται συνήθως κάθε δύο χρόνια

SSL & Domain Name Costs Τιμή € Ποσ. Αξία €
Synectics SSL & Domain Name SSL Cerificate / 2 έτη 50 1 50
Domain Name / 2 έτη .gr 25 1 25

>E-Mails & Office 365

Το Office 365 είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που εξασφαλίζει ότι έχετε πάντα τα πιο ενημερωμένα και σύγχρονα εργαλεία παραγωγικότητας από τη Microsoft, καθώς παρέχει αφενός τις γνωστές εφαρμογές γραφείου (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, κ.α) που εκτελούνται από Η/Υ ή και από τον browser, και αφετέρου τις λύσεις της Microsoft για την επικοινωνία και τη συνεργασία εντός και εκτός επιχείρησης (e-mails, Skype, SharePoint, κ.α). Στο συγκεκριμένο πακέτο αδειών που σας προτείνουμε δεν περιλαμβάνονται οι εφαρμογές της σουίτας του Office αλλά μόνο οι υπηρεσίες e-mails, OneDrive και SharePoint που σας χρειάζονται.

Πλέον θα λαμβάνετε όλα τα e-mails σας σε όλες τις συσκευές σας (PC, tablets, smart phones), απαλαγμένα από spam και ιούς.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν office 365

https://synectics.gr/business-cloud-office-365/

*Η ανανέωση ενός πακέτου office 365 γίνεται συνήθως κάθε ένα χρόνο

Βασικά Πακέτα Microsoft Office 365

Microsoft 365 Basic για Επιχειρήσεις Microsoft 365 Apps for Business (Περιλαμβάνει μόνο εφαρμογές) Microsoft 365 Standard για Επιχειρήσεις
Microsoft 365 Basic για Επιχειρήσεις, 5,10 € ανά χρήστη/μήνα (Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.) Microsoft 365 Apps για επιχειρήσεις, 8,80 € ανά χρήστη/μήνα (Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.) Microsoft 365 Standard για Επιχειρήσεις, 10,50 € ανά χρήστη/μήνα (Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.)
Η καλύτερη επιλογή για επιχειρήσεις που χρειάζονται εύκολες απομακρυσμένες λύσεις, για E-mails (50GB/ e-mail), το Microsoft Teams, ασφαλή χώρο αποθήκευσης στο cloud και το Office Online (δεν περιλαμβάνονται εκδόσεις υπολογιστή). Η καλύτερη επιλογή για επιχειρήσεις που χρειάζονται εφαρμογές του Office σε συσκευές και χώρο αποθήκευσης αρχείων στο cloud. Το επαγγελματικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το Microsoft Teams δεν περιλαμβάνονται. Η καλύτερη επιλογή για επιχειρήσεις που χρειάζονται ολοκληρωμένα εργαλεία απομακρυσμένης εργασίας και συνεργασίας, όπως το Microsoft Teams, ο ασφαλής χώρος αποθήκευσης στο cloud, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επιχειρησιακού επιπέδου και οι κορυφαίες εφαρμογές του Office σε όλες τις συσκευές.
5,10 € ανά χρήστη/μήνα ή 61,20 € ανά χρήστη/ έτος 8,80 € ανά χρήστη/μήνα ή 105,6 € ανά χρήστη/ έτος 10,50 € ανά χρήστη/μήνα ή 126 € ανά χρήστη/ έτος

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

⦁ Οι ανωτέρω τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%, ο οποίος πληρώνεται μετρητοίς με την έκδοση του εκάστοτε παραστατικού.

Ισχύς προσφοράς: Η ανωτέρω προσφορά ισχύει για ένα (1) μήνα από την ημερομηνία υποβολής της.

Εφόσον αποδέχεστε την πρότασή μας, παρακαλούμε να επιστρέψετε την παρούσα σελίδα υπογεγραμμένη και σφραγισμένη.