facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000

CLOUD | Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑΣ

SYNECTICS BUSINESS CLOUD SERVICES
Δώστε άμεσες λύσεις στην επιχείρηση σας. Μεταφέρετε το ERP σας σε Cloud υποδομές και δουλέψτε με κορυφαία υπολογιστική ισχύ, χωρίς αλλαγές στον υπάρχοντα εξοπλισμό σας. Η Synectics έχει δημιουργήσει καινοτόμες Cloud υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε σύγχρονες υποδομές Cloud & Dedicated Servers. Μπορείτε να δουλέψετε με ασφάλεια απομακρυσμένα και να έχετε τον έλεγχο της επιχείρησης σας. Έχετε στη διάθεση σας SaaS και IaaS λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα σας και εξατομικευμένα πακέτα υπηρεσιών για κάθε επιχείρηση & κάθε περιβάλλον (B2B, B2C, B2M Επιχειρήσεις/Λιανική/Χονδρική/ Λογιστικά γραφεία).

Η κουλτούρα της εργασίας από το σπίτι.

Οδηγός επιτυχημένης Τηλεργασίας

Είναι πλέον δεδομένο ότι όλο και περισσότερες εταιρίες υιοθετούν πολιτικές απομακρυσμένης εργασίας εξαιτίας της πανδημίας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται  σε παγκόσμια εξέλιξη η μεγαλύτερη απόπειρα μετάβασης του περιβάλλοντος εργασίας από το γραφείο στο σπίτι (τηλεργασία). Δημιουργήσαμε έναν οδηγό επιτυχημένης τηλεργασίας για να εφαρμόσετε άμεσα στις επιχειρήσεις σας.





Πως μπορούν οι υπηρεσίες Cloud να βοηθήσουν την επιχείρηση σας;

Εξελίξτε και επεκτείνετε τα όρια της επιχείρησης σας, αποκτώντας ασφαλή πρόσβαση στο δίκτυο σας, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας εύκολα και γρήγορα. Παρακολουθήστε τις δραστηριότητες της επιχείρησης σας σε πραγματικό χρόνο, με ακρίβεια και συνεχή ροή πληροφοριών.

Αποκτήστε δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης και επέκτασης και καλύψτε νέες ανάγκες, αποδεσμεύοντας τους πόρους που δεν χρειάζεστε. Ενοποιήστε τις επικοινωνίες και βελτιώστε τους χρόνους ανταπόκρισης σας. Υιοθετήστε και αξιοποιήστε τις νέες τεχνολογίες χρησιμοποιώντας όλα τα είδη συσκευών και όλες τις πλατφόρμες.

Οι Cloud υπηρεσίες που προσφέρει η Synectics είναι οι εξής:

Virtual Cloud Server

Virtual Cloud Server

Άμεση και εύκολη πρόσβαση σε υπολογιστικούς πόρους, μέσα από μια αξιόπιστη, δυναμική & ασφαλή υποδομή.

Cloud Backup

Cloud Backup

Εύχρηστη & σύγχρονη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για όλη την υποδομή ΙΤ της επιχείρησης. Το Backup περιλαμβάνει τις βάσεις δεδομένων, καθώς & όλο το file system με την μορφή εικονικών αντιγράφων (snapshots). Προσφέρει αξιοπιστία υλοποιώντας πολιτικές backup για όλα τα ευαίσθητα δεδομένα της επιχείρησης καθώς και ευελιξία στις διαδικασίες restore.

Cloud Monitoring

Cloud Monitoring

To Cloud Monitoring είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία που παρακολουθεί το software & hardware σε 24ωρη βάση, ελέγχει & ενημερώνει για οποιαδήποτε δυσλειτουργία του εξοπλισμού & της υπηρεσίας σας.

Cloud Storage Box

Cloud Storage Box

Πρόσβαση σε απεριόριστους υπολογιστικούς και αποθηκευτικούς πόρους. Τα Storage Boxes παρέχουν έναν ασφαλή & βολικό τρόπο on-line αποθήκευσης και πρόσβασης σε δεδομένα από το Home PC, smartphone ή tablet.

Cloud Desktop (RDC)

Cloud Desktop (RDC)

Χρησιμοποιώντας ευέλικτα εργαλεία πληροφορικής δημιουργούμε εικονικές  επιφάνειες εργασίες απόλυτα προσωποποιημένων με όλα τα προγράμματα και τις εφαρμογές που χρειάζονται.

Cloud Security

Cloud Security

Αποκλείστε τη κλοπή ευαίσθητων αρχείων από τους εγκληματίες του Διαδικτύου. Η ασφάλεια των δεδομένων σας και η θωράκιση της επιχείρησης σας είναι προτεραιότητα μας.

Server Security

Server Security

Δημιουργούμε μια δικλίδα ασφαλείας και επιτρέπουμε την πρόσβαση στο server και τα δεδομένα του μόνο από το ασφαλές περιβάλλον – δίκτυο της εταιρείας σας, αποκλείοντας παράλληλα οποιαδήποτε άλλη πρόσβαση.

VPN Access

VPN Access

Το VPN είναι ο πλέον ασφαλής και οικονομικός τρόπος πρόσβασης σε δίκτυα ή ψηφιακές υπηρεσίες. Έχετε πρόσβαση από οπουδήποτε εκτός του δικτύου της εταιρίας σας, για έναν ή περισσότερους χρήστες.

Synectics Antispam – Antivirus

Synectics Antispam – Antivirus

Με το κορυφαίο λογισμικό προστασίας απειλών Bitdefender παρακολουθούμε μόνιμα για ενδείξεις κακόβουλων συμπεριφορών. Με advanced behavior based τεχνολογίες (ATC – Advanced Threat Control), η Bitdefender διαθέτει 2 επιπλέον πρόσθετα αμυντικά στρώματα κατά των ransomware.

Πλεονεκτήματα του Synectics Business Cloud:

Η διαμόρφωση των  IT υποδομών μιας επιχείρησης θα λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης και θα οδηγήσει  στη βέλτιστη παροχή των υπηρεσιών της. Παράλληλα θα δημιουργηθεί αίσθημα ασφάλειας για την απρόσκοπτη λειτουργία των καθημερινών διαδικασιών και για την διασφάλιση των δεδομένων

Eυελιξία

Ευθυγράμμιση με τις απαιτήσεις και τις επιχειρησιακές ανάγκες. Δεν υπάρχει το κόστος αγοράς εξοπλισμού ούτε υφίσταται η ανάγκη απασχόλησης έμψυχου δυναμικού.

Πρόσβαση

Απεριόριστη και εύκολη πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο εντός ή εκτός εταιρίας με ταχύτητες απολύτως συμβατές με τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Μείωση Κόστους

Μειωμένες ανάγκες απασχόλησης έμψυχου δυναμικού. Απρόσκοπτη λειτουργία υποδομών Λειτουργία με το μοντέλο Opex. Βελτιωμένη διαχείριση χρόνου.

Ασφάλεια

Φύλαξη των εταιρικών δεδομένων. Ασφάλεια σε επίπεδο δικτύου, λογισμικού και αποθήκευσης. Υποδομές σχεδιασμένες βάσει προδιαγραφών.

Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

   Η Synectics αναλαμβάνει όλη την εκπαιδευτική διαδικασία. Με την κατάλληλη εκπαίδευση φροντίζουμε ώστε να αξιοποιείτε πλήρως την επένδυση που πραγματοποιήσατε. Όλες οι υπηρεσίες Εκπαίδευσης παρέχονται στους χώρους σας. Οι υπόλοιπες υπηρεσίες που αφορούν στην προετοιμασία εγκατάστασης – ανάλυσης – παραμετροποίησης και μεταφοράς δεδομένων, μπορούν να παρασχεθούν τόσο από τα γραφεία της Synectics, όσο και στο δικό σας χώρο.

Remote & On-site Υποστήριξη

Η Synectics είναι πάντα δίπλα σας και Remote & On-site Υποστήριξη φροντίζει για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών σας. Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Synectics μπορεί να αναλάβει το πλήρες fine-tuning του συστήματός σας, προσδίδοντας επιδόσεις και σταθερότητα.

Συνοπτικά Οφέλη Cloud Υπηρεσιών:

Αδιάλειπτη Λειτουργία

CLOUD OFELH AFONTO 01

Αύξηση Αποτελεσματικότητας

Cloud services productivity

Ενοποιημένη Επικοινωνία

Υπηρεσίες Cloud Επικοινωνία

Ευελιξία

Υπηρεσιες Cloud Ευελιξία

Μείωση Κόστους

Υπηρεσίες Cloud - Μείωση κόστους | Cloud services euro cost down

Ενισχυμένη Ασφάλεια

Safety Cloud services

Οι Business Cloud υπηρεσίες της Synectics είναι μια στρατηγική επιλογή για την επιχείρηση σας. Η τεχνογνωσία και βαθιά εμπειρία μας θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Η ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών θα αναβαθμίσει το επιχειρηματικό σας μοντέλο δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και πεδία δράσης.

Θα χαρούμε πολύ να σας ενημερώσουμε και από κοντά για τις δυνατότητες των Cloud υπηρεσιών μας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα σας από εξειδικευμένους συμβούλους!

Δώσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου:




Σχετικά άρθρα


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /nas/content/live/synectics/wp-content/plugins/slide-anything/php/slide-anything-frontend.php on line 337