facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000
Η Eglo Επιλεγει Λυση Portal B2B Απο Τη Synectics

Η Eglo Επιλεγει Λυση Portal B2B Απο Τη Synectics

 

Η προσαρμογή στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον είναι πλέον αναγκαία προϋπόθεση επιτυχίας. Η EGLO ακολουθώντας πιστά αυτόν τον κανόνα, αποφάσισε να επενδύσει στις νέες τεχνολογίες και ανέθεσε το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός σύγχρονου και διαδραστικού Portal B2B στη SYNECTICS. Στόχος είναι η δημιουργία ενός νέου αμφίδρομου καναλιού επικοινωνίας με τους συνεργάτες της, η προώθηση των προϊόντων της και εν τέλει η δημιουργία αυξημένων επιπέδων ικανοποίησης των πελατών της μέσω προσωποιημένης πληροφόρησης. Η SYNECTICS χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, παρέχει την πολύτιμη πληροφόρηση που απαιτείται για την αντιμετώπιση των μεταβολών και των προκλήσεων στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Δημιουργεί μια πλατφόρμα B2B με πλούσια λειτουργικά χαρακτηριστικά που προσφέρει άμεση πληροφόρηση για τη διαθεσιμότητα κάθε κωδικού, παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας και Online διαχείριση όλων των υπηρεσιών.

 

Λίγα Λόγια Για Την EGLO

Η δημιουργία ενός σύγχρονου και αναβαθμισμένου ψηφιακού περιβάλλοντος θέτει νέα πρότυπα εξυπηρέτησης οδηγώντας στην επέκταση της χρήσης του προϊόντος και στην αύξηση της συχνότητας διείσδυσης (Product & Frequency Penetration). Το εύρος και το βάθος λειτουργικότητας που προσφέρει η νέα πλατφόρμα B2B καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών της EGLO και οδηγεί σε αισθητή μείωση του διαχειριστικού χρόνου, διαθέτοντας επίσης δυνατότητες μελλοντικής επέκτασης.

Η νέα πλατφόρμα σχεδιάστηκε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και την άμεση πληροφόρηση όλων των επισκεπτών για τα προϊόντα που διατίθενται. Στόχος είναι η ελαχιστοποίηση του χρόνου εκτέλεσης των εργασιών, οι αποτελεσματικότερες προβλέψεις ζήτησης, η μείωση των λειτουργικών δαπανών με τη βέλτιστη διαχείριση των αποθεμάτων, η ποιοτικότερη εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των συνεργατών και η βελτίωση του χρόνου παράδοσης των παραγγελιών.

Η EGLO με την υλοποίηση του νέου έργου από τη SYNECTICS φιλοδοξεί να δημιουργήσει υπεραξία στο προϊόν, μέσω  της βελτίωσης της αντίληψης του καταναλωτή για τη συνολική δυνατότητα ικανοποίησης των αναγκών του.

Τα τελευταία χρόνια ο όμιλος EGLO εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές διακοσμητικών εσωτερικών χώρων φωτισμού. Η εταιρεία έχει καταστεί σημαντικός παράγοντας στην παγκόσμια αγορά με περισσότερα από 18 εκατομμύρια φωτιστικά να διατίθενται στην αγορά σε περισσότερες από 132 χώρες σε όλες τις ηπείρους.

 

Με το 90% περίπου της γκάμας προϊόντων που έχει αναπτύξει, η EGLO είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική λόγω των υψηλών επιπέδων ποιότητας των εργοστασίων παραγωγής στην Ουγγαρία, την Κίνα και την Ινδία.

 

Εκτός από την επωνυμία EGLO – την εταιρική ναυαρχίδα – οι ακόλουθες μάρκες ανήκουν επίσης στην επιχείρησή:

 

  • DECO Licht Projekt – Ιδρύθηκε το 1991

 

  • EDI Light – Ιδρύθηκε το 2004.

Συντάκτης του άρθρου

Synectics Synectics
Στη Synectics είμαστε μια ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με κατάρτιση και εξειδίκευση που υλοποιούμε ποιοτικά και σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα.Πιστεύουμε ότι οι νέες τεχνολογίες θα πρέπει να είναι προσιτές από όλους γι’ αυτό και προτείνουμε λύσεις που απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.