facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000

Πρόσφατα βραβεία και αναγνώριση

Η Synectics είναι μια σύγχρονη εταιρία ανάπτυξης κι εμπορίας συστημάτων λογισμικού. Ιδρύθηκε το Μάιο του 2008 κι εδρεύει στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Οι ιδρυτές της εταιρίας είναι στο χώρο της πληροφορικής και ειδικότερα του λογισμικού αρκετά χρόνια, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και συμμετέχοντας ενεργά στην παραγωγική διαδικασία. Αυτή η ενεργή συμμετοχή,το πάθος για δουλειά και το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί εντός του εργασιακού χώρου είναι η “συνταγή” για την ως τώρα επιτυχημένη πορεία μας και όλες μας τις διακρίσεις. Κάθε διάκριση αποτελεί απόδειξη για τους συνεργάτες και την δουλειά μας.

Μας αρέσει να γιορτάζουμε τα επιτεύγματά μας. Μας θυμίζουν τις συνεισφορές που κάνουμε στην κοινωνία και την υπερηφάνεια που παίρνουν οι συνεργάτες μας ως μέρος μιας οικογένειας πλέον που ακούει στο όνομα synectics

entersoft

Διακρίσεις 2022

E-volution Awards 2022

Στα E-volution awards 2022 η Synectics βραβεύτηκε για την δημιουργία της καινοτόμου user friendly πλατφόρμας ArchimidesInfo. Η πλατφόρμα σχεδιάστηκε για την PHOENIX REGISTER OF SHIPPING S.A. Με την ArchimidesInfo τα στοιχεία των πλοίων συλλέγονται σε ένα database με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, παρακάμπτοντας την ατελέσφορη γραφειοκρατία επιτυγχάνοντας τη μείωση του χρόνου των εργασιών, περιορίζοντας ταυτόχρονα τα περιθώρια λάθους.

Σχέδιο

Mobile Excellence Awards 2022 

Στην κορυφαία αυτή εκδήλωση ξεχώρισε η εφαρμογή Routify κατακτώντας το
βραβείο Bronze στην κατηγορία Mobile Process Automation In-field Services. Η εταιρεία Santair στήριξε με την επιλογή της, την mobile εφαρμογή Routify. Επωφελούμενη έτσι την αναβάθμιση των καθημερινών διεργασιών που απαιτούνταν για την δρομολόγηση των αποστόλων της.

Διακρίσεις 2021

entersoft

Best Partner Of The Year-2021

H Entersoft τίμησε την εταιρεία μας για 4η συνεχόμενη φορά με τον τίτλο του “Καλύτερου συνεργάτη της χρονιάς” (2021). Το βραβείο επισφραγίζει την επιτυχημένη συνεργασία της Synectics με την Entersoft  επιβεβαιώνοντας την αμφίδρομη εμπιστοσύνη και την στήριξη.

Διακρίσεις 2020

Mobile excellence awards-2020

Το καινοτόμο mobile app που σχεδίασε η Synectics για την ΦΙΛΗΣGlass κατέκτησε το BRONZE βραβείο στα Mobile Excellence Awards 2020, στην κατηγορία Mobile Process Automation and In-Field Services. Η εφαρμογή παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση στη διαχείριση ασφαλιστικών υποθέσεων. Θα βοηθήσει την επιχείρηση στην αυτοματοποίηση, την επιτάχυνση διαδικασιών, την ανεμπόδιστη πλοήγηση κ.α.

Διακρίσεις 2019

partner of the year 2019|Entersoft

Best Partner Of The Year-2019

H Synectics βραβέυτηκε για 3η συνεχή χρονιά ως Best Partner of the Year (2019) κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Πανελλαδικού Συνεδρίου Συνεργατών της Entersoft.Aξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, κατάφεραμε να επιτύχουμε βασικούς στόχους της διοίκησης των εταιρειών όπως η μείωση κόστους και η παροχή υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Διακρίσεις 2018

Healthcare Business Awards 2018

H εφαρμογή της Synectics κατακτά σημαντική διάκριση στα Healthcare Business Awards 2018. To app που αναπτύχθηκε για την εταιρεία ΑΡΤΙΟΝ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ απέσπασε το Βραβείο SILVER για την υλοποίηση Online SFA πωλητών για φορητές συσκευές.

Entersoft Best Partner 2018

Best Partner of the Year-2018

Στο Ετήσιο Πανελλαδικό Συνέδριο Συνεργατών της Entersoft, η Synectics κατέκτησε την κορυφαία διάκριση, Best Partner of the Year. Το βραβείο αυτό επισφραγίζει την μακρόχρονη συνεργασία της εταιρείας μας με την Entersoft και μας δίνει το κίνητρο να παραμείνουμε στην κορυφή.

EpsilonNet-Gold Partner-2017-2018

Μετά από ένα μόλις χρόνο συνεργασίας η εταιρεία μας αναδεικνύεται Gold Partner της EpsilonNet. Η εταιρία EpsilonNet είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή λογισμικού με εξειδίκευση σε εφαρμογές μισθοδοσίας και Human Resources, λογιστικά γραφεία και κάθετες αγορές.

Διακρίσεις 2017

Mobile Excellence Awards(bronze)-2017

Η SYNECTICS για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατακτά μια πολύ σημαντική διάκριση στην κατηγορία In Field Mobile Services με την εφαρμογή που αναπτύχθηκε για την εταιρία VOSTEXH Vostex διαθέτει οργανωμένο δίκτυο πωλητών σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες στους οποίους δόθηκε η δυνατότητα πρόσβασης και εξυπηρέτησης On Line μέσω φορητών συσκευών (κινητά & tables).

partner of the year 2017|Entersoft

Best Partner of the Year-2017

H Synectics κατέκτησε την κορυφαία διάκριση καθώς βραβεύθηκε ως Best Partner of the Year της Entersoft και διακρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Πανελλαδικού Συνεδρίου Συνεργατών της Entersoft, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα .

Διακρίσεις 2016

Mobile Excellence Awards(silver)-2016

Τα Cyta Mobile Excellence Awards 2016 ανέδειξαν για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο του Mobile business και Marketing στη χώρα μας και την ανάγκη της αγοράς για την καθιέρωση μιας διοργάνωσης, η οποία θα αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο καινοτομίας των ελληνικών επιχειρήσεων. H Synectics βραβεύτηκε για το ολοκληρωμένο και καινοτόμο σύστημα λογισμικού DispatchWeb που ανέπτυξε για την εταιρεία Lozos S.A

partner of the year 2016|Entersoft

Partner of the year-2016

H Synectics είναι Partner of the Year στην Entersoft και διακρίθηκε ως New Technologies Partner of the year για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Πανελλαδικού Συνεδρίου Συνεργατών της Entersoft.

Platinum Partner-2014-2016

Η εταιρεία μας ανήκει πλέον και επίσημα σε μια ελίτ συνεργατών της κορυφαίας εταιρείας λογισμικού Entersoft, καθώς είναι Platinum Συνεργάτης της Entersoft. Τα κριτήρια κατάταξης είναι η αρτιότητα και ο αριθμός των καταρτισμένων συμβούλων στα προϊόντα και τις τεχνολογίες της Entersoft καθώς και η μεγάλη εγκατεστημένη βάση με δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Διακρίσεις 2015

Partner of the year-2015

H εταιρεία μας,διακρίθηκε ως New Technologies Partner of the year για το 2015, κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Πανελλαδικού Συνεδρίου Συνεργατών της Entersoft.Η Synectics έλαβε τη διάκριση για τους υψηλούς ρυθμούς υιοθέτησης και αξιοποίησης των νέων Τεχνολογιών, Προϊόντων και Υποσυστημάτων της Entersoft.

Φωτογραφικο υλικό απο τις βραβεύσεις μας

Φωτογραφικο υλικό απο τις βραβεύσεις μας