facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000
Διακριση Healthcare Business Awards 2018 Για Τη Synectics

Διακριση Healthcare Business Awards 2018 Για Τη Synectics

Η SYNECTICS κατακτά μια ακόμη σημαντική διάκριση με την εφαρμογή που αναπτύχθηκε για την εταιρεία ΑΡΤΙΟΝ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ.  Πιο συγκεκριμένα, η SYNECTICS κατέκτησε το Βραβείο SILVER για την υλοποίηση Online SFA πωλητών για φορητές συσκευές με την χρήση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών του Internet και των Mobile εφαρμογών.

Η Άρτιον Ιατροτεχνολογικά δραστηριοποιείται στον χώρο των ορθοπαιδικών ειδών και της γενικής χειρουργικής και από τις αρχές του 2018 έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη mobile εφαρμογής με Tablets με σκοπό την χρήση στοιχείων της βάσης δεδομένων της εταιρείας από τα στελέχη πωλήσεων στον χώρο των νοσοκομείων.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε για 3η συνεχή χρόνια από τη Boussias Communications και το Health Daily και επιβραβεύτηκαν η καινοτομία, οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και οι πρακτικές που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενο έτους σε όλο το φάσμα της Υγείας.

«Η σημερινή είναι η τρίτη εκδήλωση των βραβείων, η οποία στη βάση μιας επιτροπής 25 μελών επέλεξε να βραβεύσει άτομα, φορείς και επιχειρήσεις, στων οποίων τις πράξεις πρέπει να δώσουμε πολλή μεγάλη σημασία, εάν θέλουμε να πάμε μπροστά» δήλωσε ο κ. Βέττας.

Boussias Communications

Boussias Communications | Σημαντικές διακρίσεις

Στα φετινά Healthcare Business Awards διακρίθηκαν Σύλλογοι Ασθενών, ΜΚΟ με σημαντική συνεισφορά στην Υγεία, Πανεπιστήμια για το πρωτότυπο ερευνητικό τους έργο, Δημόσια Νοσοκομεία, Ιδιωτικές Κλινικές, φαρμακευτικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, που εφάρμοσαν με τον καλύτερο τρόπο, το όραμά τους για προαγωγή της καινοτομίας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Βραβεύθηκαν επίσης, καινοτόμες πρακτικές e-Health, σημαντικές πρωτοβουλίες εθνικής εμβέλειας, καθώς και σημαντικές δράσεις προσφοράς στο χώρο της Υγείας από επιχειρήσεις εκτός του κλάδου, στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ευαισθησίας.

Boussias Communications

Αξιολόγηση από σημαντικές προσωπικότητες

Όπως κάθε χρόνο, η κριτική επιτροπή που αξιολόγησε τις υποψηφιότητες των βραβείων, συγκέντρωσε 26 σημαντικές προσωπικότητες που εκπροσώπησαν το σύνολο των φορέων στο χώρο της Υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες και υλικό από την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στον εξής σύνδεσμο:  http://www.healthcareawards.gr/

Συντάκτης του άρθρου

Synectics Synectics
Στη Synectics είμαστε μια ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με κατάρτιση και εξειδίκευση που υλοποιούμε ποιοτικά και σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα.Πιστεύουμε ότι οι νέες τεχνολογίες θα πρέπει να είναι προσιτές από όλους γι’ αυτό και προτείνουμε λύσεις που απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.