facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000
Διάκριση Mobile Excellence Awards 2017 για τη Synectics

Διάκριση Mobile Excellence Awards 2017 για τη Synectics

Σημαντική διάκριση για την Synectics στην καινοτομία στα φετινά Mobile Excellence Awards

 

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου η εντυπωσιακή τελετή απονομής βραβείων του θεσμού Mobile Excellence Awards, που διοργάνωσε για τρίτη συνεχή χρονιά η Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριo Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Την τελετή απονομής, που έλαβε χώρα στο μοναδικής αρχιτεκτονικής και αισθητικής κτίριο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου και παρακολούθησαν περισσότερα από 300 στελέχη του οικοσυστήματος του mobile business & marketing, άνοιξε με χαιρετισμό ο κ. Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος του ΣΕΒ.

Η SYNECTICS για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατακτά μια πολύ σημαντική διάκριση στην κατηγορία In Field Mobile Services με την εφαρμογή που αναπτύχθηκε για την εταιρία VOSTEX. H Vostex διαθέτει οργανωμένο δίκτυο πωλητών σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες στους οποίους δόθηκε η δυνατότητα πρόσβασης και εξυπηρέτησης On Line μέσω φορητών συσκευών (κινητά & tables).  Η επιβράβευση της καινοτομίας αφορά αφενός στην υλοποίηση με την χρήση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών του Internet και των Mobile εφαρμογών και από την άλλη στη δυνατότητα για άμεση πρόσβαση μέσω φορητών συσκευών στα εταιρικά δεδομένα που βρίσκονται στο ERP.

 

Από τις στιγμές που ξεχώρισαν, ήταν η απονομή των τιμητικών βραβείων σε ανθρώπους που έβαλαν το δικό τους στίγμα στην εξέλιξη του ευρύτερου κλάδου των κινητών επικοινωνιών. Πιο αναλυτικά, μετά από επιλογή της Επιτροπής Αξιολόγησης των Mobile Excellence Awards, τιμητικά βραβεία δόθηκαν στους κκ.:

  • Στέφανο Μάνο, Υπουργό Εθνικής Οικονομίας το 1992 οπότε και έλαβε χώρα η πρώτη δημοπρασία των αδειών κινητής τηλεφωνίας
  • Εμμανουήλ Γιακουμάκη, νυν Καθηγητή και Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) την πενταετία 2000 – 2005, οπότε και θεσπίστηκαν τα θεμέλια για την αποτελεσματική λειτουργία της απελευθερωμένης αγοράς.
  • Γιώργο Κορωνιά, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Vodafone – Panafon από το 1992 έως το 2008 για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη της αγοράς από το ρόλο του ως ανώτατο στέλεχος.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, έλαβαν βραβεία εταιρείες και brands που ξεχώρισαν για τις καλές πρακτικές που χρησιμοποίησαν στο χώρο του mobile business & marketing, για την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών σε εξειδικευμένες εφαρμογές, την έμφαση στην πελατοκεντρικότητα και την εισαγωγή καινοτομίας σε προϊόντα και υπηρεσίες.

 

Περισσότερες πληροφορίες και υλικό από την εκδήλωση http://www.m-awards.gr/

Ρούλα Μοσχογιάννη mobile awards excellence

Η Ρούλα Μοσχογιάννη από την Synectics και η Μαρίνα Βασιλάκη από την Vostex με τα βραβεία τους.

 

Συντάκτης του άρθρου

Synectics Synectics
Στη Synectics είμαστε μια ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με κατάρτιση και εξειδίκευση που υλοποιούμε ποιοτικά και σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα.Πιστεύουμε ότι οι νέες τεχνολογίες θα πρέπει να είναι προσιτές από όλους γι’ αυτό και προτείνουμε λύσεις που απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.