facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000
Entersoft Best Partner of the Year 2018

Entersoft Best Partner of the Year 2018

Best Partner of the year 2018

Η Synectics κατέκτησε την κορυφαία διάκριση Best Partner of the year 2018 στο Ετήσιο Πανελλαδικό Συνέδριο Συνεργατών της Entersoft. Το βραβείο αυτό, επισφραγίζει την μακρόχρονη συνεργασία της εταιρείας μας με την Entersoft, δίνοντας μας κίνητρο να παραμείνουμε στην κορυφή.

Το Πανελλαδικό Συνέδριο Συνεργατών Entersoft

Το συνέδριο έλαβε χώρα στην Αθήνα, την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018. Το Πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της Entersoft είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα νέα προϊόντα, τις λύσεις και τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου. Το πρόγραμμα του Συνεδρίου εστίασε στις στρατηγικές προϊοντικές εξελίξεις και στην ισχυρή διαφοροποίηση της εταιρείας από τον ανταγωνισμό. Στόχος ήταν να εξοπλιστεί το δίκτυό της με εργαλεία και γνώσεις που συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανταγωνιστικότητα και στη συνεχή δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών.

Η ποιότητα παροχής υπηρεσιών και λύσεων στις στοχευμένες ανάγκες των πελατών της Entersoft είναι αναπόσπαστο συστατικό της στρατηγικής της και του δικτύου Συνεργατών της.

Στη Synectics ακούμε και σεβόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας. Προσφέροντας μοναδικές και εξατομικευμένες λύσεις, παρέχοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να ακμάσουν.

Δείτε τα case studies εδώ

Συντάκτης του άρθρου

Πηνελόπη Γκαβέτα Πηνελόπη Γκαβέτα
Experienced Marketing Specialist with passion in Digital Marketing. Lifelong Learning in fields of Management and Marketing. Bachelor’s degree in Public Relations and Applied Communication and a Master’s degree in Cultural Management.

Τα σχόλια είναι κλειστά.