facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000

H εταιρεία ΕΠΙΜΕΝΤ επιλέγει την SYNECTICS και το ENTERSOFT ERP

Η εταιρεία ΕΠΙΜΕΝΤ (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Επιφάνη) – ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και εμπόρους ιατρικών ειδών και εξοπλισμού επέλεξε την Synectics πιστοποιημένο Platinum συνεργάτη της Entersoft , στο πλαίσιο αναβάθμισης των πληροφοριακών της συστημάτων.

Η επιλογή έγινε αφενός λόγω της μεγάλης εξειδίκευσης της εταιρίας Synectics στο χώρο του εξοπλισμού ιατρικών ειδών και αφετέρου στις λειτουργικές δυνατότητες της εφαρμογής Entersoft Business Suite καθώς και της ενοποίησης των τεχνολογιών του ERP & CRM.

Ο Αλέξανδρος Επιφάνης βασικό στέλεχος της εταιρίας δήλωσε:

 «Η υλοποίηση του συστήματος θα συμβάλλει στη μετάβαση της EΠΙΜΕΝΤ σε μία σύγχρονη πλατφόρμα λογισμικού, η οποία θα στηρίζει το σύνολο των δραστηριοτήτων της, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις λειτουργίας που απορρέουν από την ταχύτατα αναπτυσσόμενη πορεία της επιχείρησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό»

Η αξιοποίηση των ενοτήτων Εμπορικής Διαχείρισης, Οικονομικής Διαχείρισης & CRM, θα βοηθήσει τη επιχείρηση να εκσυγχρονίσει τις διαδικασίες της, να αυξήσει την ακρίβεια υπολογισμού του κόστους των προϊόντων της, με ταυτόχρονο επιμερισμό των δαπανών σε κέντρα κόστους. Ενσωματώνοντας προηγμένα εργαλεία & βέλτιστες πρακτικές, το σύστημα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες αναλυτικής παρακολούθησης των οικονομικών μεγεθών της επιχείρησης. Τέλος αναμένεται να διευκολύνει σημαντικά στην διαμόρφωση νέων – ευέλικτων τιμολογιακών πολιτικών για τα κανάλια διανομής της.

Με τις προηγμένες λύσεις CRM της Entersoft, η ΕΠΙΜΕΝΤ θα βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες διαχείρισης των υπηρεσιών υποστήριξης και service προς τους πελάτες της.

Η Synectics με 10ετή παρουσία στον χώρο της πληροφορικής είναι πιστοποιημένος  Platinum συνεργάτης της Entersoft και αποτέλεσε την τελική επιλογή της EΠΙΜΕΝΤ για την υλοποίηση του έργου καθώς διαθέτει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία σε υλοποιήσεις σύνθετων και απαιτητικών έργων πληροφορικής.

Συντάκτης του άρθρου

Synectics Synectics
Στη Synectics είμαστε μια ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με κατάρτιση και εξειδίκευση που υλοποιούμε ποιοτικά και σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα.Πιστεύουμε ότι οι νέες τεχνολογίες θα πρέπει να είναι προσιτές από όλους γι’ αυτό και προτείνουμε λύσεις που απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.