facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000
4 λόγοι που αξίζει να επενδύσετε στο Software Consulting

4 λόγοι που αξίζει να επενδύσετε στο Software Consulting

Η επιλογή πληροφοριακού συστήματος για μια επιχείρηση αποτελεί μια μακροχρόνια επένδυση πάνω στην οποία βασίζονται τα θεμέλια της επιχείρησης. Από το πληροφοριακό σύστημα εξαρτώνται οι διαδικασίες, ο βαθμός της γραφειοκρατίας, η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και των πόρων μια επιχείρησης γενικότερα, η εξυπηρέτηση πελατών, η μέτρηση της απόδοσης των εργαζόμενων και πληθώρα άλλων βασικών λειτουργιών μιας επιχείρησης.

Συνεπώς η επιλογή ενός πληροφοριακού συστήματος δεν μπορεί να βασιστεί σε αναζητήσεις πληροφοριών στο internet ή σε word to mouth φήμες και για το ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο, ταχύτερο, δυνατότερο.

Η επιλογή πληροφοριακού συστήματος πρέπει να αποτελεί απόφαση της διοίκησης που να εναρμονίζεται με τους στόχους της, την τεχνολογική της εξέλιξη, το αντικείμενο της (βιομηχανία/εμπορική εταιρία), την εξωστρέφεια της, κτλ. Μια στρατηγική απόφαση για το μέλλον της επιχείρησης χρειάζεται ανθρώπους ειδήμονες στα πληροφοριακά συστήματα που θα λάβουν υπόψη τους όλους τους παραπάνω παράγοντες και θα οδηγήσουν την επιχείρηση σε μια σωστή λύση – Software Consulting.

Το Software Consulting βασίζεται στην ανάλυση των αναγκών της εταιρείας και κατόπιν στην πρόταση τεχνολογικών λύσεων που χρειάζεται η επιχείρηση για να επιτευχθούν οι στόχοι της, με αυτό το τρόπο βοηθούν την επιχείρηση να χαράξει το χάρτη του ψηφιακού της ταξιδιού -του digital tranfromation.

 

4 λόγοι για τους οποίους αξίζει να επενδύσετε στο Software Consulting

1. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε το κατάλληλο λογισμικό για την επιχείρηση σας

Οι σύμβουλοι πληροφοριακών συστημάτων αναλύουν τον μέχρι τώρα τρόπο προσέγγισης των ζητημάτων σας και τις ρουτίνες σας. Αξιολογώντας τα ευρήματα, σύμφωνα με την εμπειρία τους, προτείνουν εξατομικευμένες λύσεις ειδικά για το πεδίο που δραστηριοποιήστε. Δίνουν συμβουλές σχετικά με την αυτοματοποίηση, τη χρήση τεχνολογίας ή ακόμα και την ενημέρωση των υφιστάμενων συστημάτων σας.

Ο κύριος ρόλος μιας εταιρείας συμβούλων ανάπτυξης λογισμικού είναι να διασφαλίσει ότι οι πρακτικές που ακολουθείτε ευθυγραμμίζονται με τον βέλτιστο τρόπο στις μακροπρόθεσμες επιχειρηματικές σας ανάγκες.

 

2. Αναβαθμίστε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που κατέχετε μέσω των σύγχρονων πληροφοριακών εφαρμογών

Οι εταιρείες πληροφοριακών συστημάτων και ανάπτυξης λογισμικού σας βοηθούν να διατηρήσετε και να αναπτύξετε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ενημερώνοντάς σας για τις νέες τεχνολογίες που μπορείτε να ενσωματώσετε στο επιχειρηματικό σας μοντέλο. Βέβαια, συνεργαζόμενοι με μια αντίστοιχη εταιρία δε θα λάβετε απλά ενημέρωση για όσα χρειάζεται να εφαρμόσετε αλλά θα έχετε μια πλήρη καθοδήγηση και υλοποίηση των λύσεων που χρειάζεστε.

 

3. Πρακτική εκπαίδευση στη χρήση λογισμικού και συνεχής υποστήριξη από εξειδικευμένους συμβούλους 

Ακόμη κι αν έχετε επενδύσει υλικοτεχνικά στα κατάλληλα εργαλεία είναι σημαντικό να έχετε την κατάλληλη εκπαίδευση για να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο. Οι σύμβουλοι πληροφοριακών συστημάτων θα βοηθήσουν την ομάδα σας με εκπαιδεύσεις και ειδικά προσαρμοσμένες οδηγίες σχετικά με το νέο λογισμικό. Η αναλυτική εκπαίδευση και η μακροπρόθεσμη συνεργασία στο κομμάτι της υποστήριξης με την κατάλληλη εταιρεία θα σας απαλλάξει από το άγχος των τεχνικών λαθών ή την ανασφάλεια για την ορθή λειτουργία των εφαρμογών.

Μέσω αυτής της συνεργασίας θα μπορείτε ακόμη να εξελίξετε το ήδη υπάρχον λογισμικό σας ανά πάσα στιγμή βάσει των αναγκών σας. Κάθε ενέργεια που θα αναβαθμίζετε ή θα εκτελείτε,  θα καταγράφετε στατιστικά. Θα δείτε έτσι, μακροπρόθεσμα τα οφέλη που προέκυψαν ή τα κακώς κείμενα που χρήζουν περαιτέρω βελτιστοποίησης. 

4. Εξοικονομείτε χρόνο και δαπάνες

Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Οι ευθύνες σας είναι ήδη αυξημένες και τα deadlines ασφυκτικά, όπως σε κάθε επιτυχημένη επιχείρηση. Επενδύστε σε αξιόλογους επαγγελματίες στον τομέα της πληροφορικής. Έτσι θα έχετε ένα ξεκάθαρο πλάνο τον αρμοδιοτήτων του κάθε στελέχους της επιχείρησης σας. Θα έχετε παρατηρήσει ότι η ημιμάθεια σε σημαντικούς τομείς βιωσιμότητας της επιχείρησης έχει αποβεί μοιραία στο χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών. Αποφύγετε αυτές τις καθυστερήσεις δείχνοντας εμπιστοσύνη σε εξειδικευμένους επαγγελματίες. Μια εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών ανάπτυξης λογισμικού μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τον ψηφιακό μετασχηματισμό χωρίς διακοπές, επιλύοντας τα προβλήματα με γρήγορο ρυθμό, μειώνοντας αισθητά την απώλεια εσόδων.

Παραπάνω βλέπουμε τον ανθρώπινο παράγοντα της καθοδήγησης που ενισχύει κάθε πληροφοριακό σύστημα. Είναι σημαντικό ταυτόχρονα να τονίσουμε την αξία που δίνει η ίδια η εκτέλεση των σύγχρονων τεχνολογιών μακροπρόθεσμα.

  1. Διαμορφώνει πρόσφορο έδαφος για τον επανασχεδιασμό των επιχειρηματικών διαδικασιών
  2. Με την σωστή χρήση των εργαλείων επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση με ελάχιστο κόστος και χρόνο
  3. Βελτιώνεται  η παραγωγικότητα των εργαζομένων
  4. Μετρήσιμα αποτελέσματα απόδοσης και παραγωγικότητας των εργαζόμενων  

Θα βοηθήστε αποδοτικά την επιχείρηση σας εάν δώσετε προτεραιότητα στην εγκατάσταση των απαραίτητων λογισμικών. Η χρήση καινοτομιών πληροφορικής οι οποίες δεν είναι εξατομικευμένες στο πεδίο δράσης σας, περιπλέκουν τον τρόπο εργασίας. Οι εταιρείες συμβούλων λογισμικού “χαρτογραφούν” της ανάγκες σας και προσθέτουν σε κάθε μια από αυτές, την κατάλληλη τεχνολογική λύση. 

 

Η Synectics είναι ο σύμμαχος σας στη ψηφιακή σας αναβάθμιση 

Είμαστε μια ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με κατάρτιση και εξειδίκευση που αναλύουμε, προτείνουμε λύσεις και τις υλοποιούμε ποιοτικά και σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα.

Βαθιά μας εταιρική κουλτούρα είναι να ταυτίζουμε την ανάπτυξή μας με το συμφέρον και την ανάπτυξη των πελατών μας μέσα από μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας. Γι’ αυτό σχεδιάζοντας μία λύση, επικεντρωνόμαστε στο ανθρώπινο δυναμικό μιας επιχείρησης με στόχο να διευκολύνουμε τις δραστηριότητες και αρμοδιότητές τους ώστε να δώσουμε αξία στην παραγωγικότητά τους.

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε είναι για εμάς το κίνητρο για να τους προσφέρουμε τις καλύτερες και ποιοτικότερες λύσεις.

 

Συντάκτης του άρθρου

Τα σχόλια είναι κλειστά.