facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000
Η Synectics Best Partner of the Year για το 2017

Η Synectics Best Partner of the Year για το 2017

H Synectics κατέκτησε την κορυφαία διάκριση καθώς βραβεύθηκε ως Best Partner of the Year της Entersoft και διακρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Πανελλαδικού Συνεδρίου Συνεργατών της Entersoft, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα .

 

Είναι η υψηλότερη διάκριση που απονείμει η Entersoft στο Συνεργάτη της που έχει μακρόχρονη Συνεργασία με την Entersoft, έχει επενδύσει σε όλο το φάσμα των προϊόντων της Entersoft, ενώ παράλληλα έχει υψηλό βαθμό υιοθέτησης των νέων Τεχνολογιών, Λύσεων και Προϊόντων. Παράλληλα διαθέτει δομημένους και επιτυχημένους Μηχανισμούς Πώλησης και Υποστήριξης, διευρύνει το πελατολόγιό και διαθέτει πιστούς και ικανοποιημένους πελάτες. Επιπλέον, ο συνεργάτης που βραβεύεται διαθέτει υψηλές εμπορικές αποδόσεις και συναλλάσσεται με χρηματοοικονομική υγεία.

Τα κριτήρια ανάδειξης αφορούν επίσης στην άριστη συνεργασία με την Entersoft, στην δυνατότητα της εταιρίας μας να παρέχει προστιθέμενη αξία στους πελάτες της και στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και προϊόντων προς όφελος τόσο των πελατών μας όσο και της ανάπτυξής της εταιρίας μας.

Αποτελεί τέλος συνέχεια μιας σειράς έργων που υλοποιήθηκαν το τελευταίο έτος σε πελάτες μας και τα οποία αξιολογήθηκαν ως εξαιρετικά πετυχημένα. Το βασικό χαρακτηριστικό των έργων αυτών ήταν ότι κατάφεραν να επιτύχουν τους βασικούς στόχους της διοίκησης των εταιριών που ήταν η μείωση του κόστους, η οργάνωση των διαδικασιών και η ανάπτυξη της εξωστρέφειας.

Ευχαριστούμε την Entersoft για την πολύ καλή συνεργασία και ιδιαιτέρως τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κύριο Αντώνη Κοντζαμανίδη για την απονομή καθώς και τον καθημερινό μας συνεργάτη Κώστα Μούτσιο για την άριστη συνεργασία των τελευταίων ετών.

Τέλος πάνω από όλους ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες μας οι οποίοι μας εμπιστεύθηκαν το τόσο κρίσιμο κομμάτι διαχείρισης των πληροφοριακών τους συστημάτων, την βελτίωση της οργάνωσης και αυτοματοποίησης των διαδικασιών τους.

Entersoft awards 2017

 

 

Συντάκτης του άρθρου

Synectics Synectics
Στη Synectics είμαστε μια ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με κατάρτιση και εξειδίκευση που υλοποιούμε ποιοτικά και σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα.Πιστεύουμε ότι οι νέες τεχνολογίες θα πρέπει να είναι προσιτές από όλους γι’ αυτό και προτείνουμε λύσεις που απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.