facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000
Η Santair SA Αναθετει Την Υλοποιηση Συστηματος Entersoft ERP Στη Synectics

Η Santair SA Αναθετει Την Υλοποιηση Συστηματος Entersoft ERP Στη Synectics

Η SANTAIR SA δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας και υποστήριξης υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας ιατρικού εξοπλισμού και επέλεξε τη SYNECTICS για την υλοποίηση του πληροφοριακού της συστήματος ENTERSOFT  ERP. Η σημαντική εμπειρία της SYNECTICS σε σύνθετα έργα πληροφορικής εξασφαλίζουν τη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογικών καινοτομιών στο σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων της SANTAIR SA.

.

Κώστας Γάτσιος, Technical Support Director: « Τα νέα επιστημονικά δεδομένα και η εξέλιξη της τεχνολογίας στα ιατροτεχνολογικά προϊόντα, ανοίγουν νέα μονοπάτια για τη SANTAIR A.E. 
 
Με στόχο πάντα να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους ασθενείς,  η εταιρία μας επενδύει στη νέα τεχνολογία και διευρύνει το πεδίο των δραστηριοτήτων της. Για να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα η SANTAIRA.E. αποφάσισε να εκσυγχρονίσει τα πληροφοριακά  της συστήματα, επιλέγοντας τη SYNECTICS. 
 
Η υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία της SYNECTICS θα εξασφαλίσει  για την εταιρία μας τα πλέον σύγχρονα συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων. Έτσι η νέα πλατφόρμα λογισμικού θα βελτιώσει τις υπηρεσίες υποστήριξης καιservice προς τους πελάτες»

 

Η SANTAIR A.E. από το 1997 έως και σήμερα επιλέγει τους καλύτερους συνεργάτες προκειμένου να είναι ανταγωνιστική αλλά και πρωτοπόρος, με στόχο να ξεχωρίζει πάντα για τις υπηρεσίες και τα αγαθά της στην ελληνική αγορά.

 

H SYNECTICS με την υλοποίηση του έργου ENTERSOFT ERP δημιουργεί μια ολοκληρωμένη πρόταση που αφορά στον εμπορικό κύκλο και στις εσωτερικές διαδικασίες ελέγχου-αποφάσεων, υποστηρίζοντας ένα πλήθος σύνθετων απαιτήσεων του οργανισμού, με τελικό στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και την ενίσχυση της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών.

Συντάκτης του άρθρου

Synectics Synectics
Στη Synectics είμαστε μια ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με κατάρτιση και εξειδίκευση που υλοποιούμε ποιοτικά και σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα.Πιστεύουμε ότι οι νέες τεχνολογίες θα πρέπει να είναι προσιτές από όλους γι’ αυτό και προτείνουμε λύσεις που απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.