facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000
Η εταιρία Skyspirits επιλέγει λύση WMS από την Synectics

Η εταιρία Skyspirits επιλέγει λύση WMS από την Synectics

Η εταιρία Skyspirits επιλέγει λύση WMS από την Synectics για ιχνηλασιμότητα των προϊόντων της

Η εταιρία SKYSPIRITS υιοθετεί για τις ανάγκες οργάνωσης της αποθήκης της την λύση WMS της Synectics.

Η SKYSPIRITS είναι ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και εμπόρους ποτών και αποσταγμάτων. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της αποτελείται από υψηλής ποιότητας αποστάγματα και πρώτες ύλες για τον χώρο του μπαρ και της εστίασης γενικότερα. Σκοπός της εταιρίας  είναι να προσφέρει ξεχωριστά προϊόντα από όλο τον κόσμο. Για το λόγο αυτό, επιλέγει προϊόντα εξειδικευμένων και ιστορικών οικογενειακών επιχειρήσεων, που έχουν διατηρήσει μέχρι σήμερα την υψηλή ποιότητα και τη μοναδικότητα τους.

Η Skyspirits δήλωσε:

 «Η υλοποίηση του συστήματος WMS θα συμβάλλει στη αυτοματοποίηση των διαδικασιών διανομής μας, την ιχνηλασιμότητα των προϊόντων μας, την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την μείωση των λαθών. Με την Synectics έχουμε μια ήδη επιτυχημένη και εξαιρετική συνεργασία 2 ετών καθώς εγκατέστησε με απόλυτη επιτυχία το βασικό πληροφοριακό μας σύστημα ERP. Αυτό δημιουργεί σε εμάς την αναγκαία ασφάλεια στην επένδυσή μας για αυτό το πολύ σημαντικό βήμα οργάνωσης της αποθήκης που θέλουμε να πετύχουμε»

Η εφαρμογή θα δημιουργηθεί εξ’ ολοκλήρου σε λειτουργικό σύστημα Android και θα χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση των παρτίδων των εμπορευμάτων που διακινεί η επιχείρηση. Βασικός στόχοι της εφαρμογής θα είναι:

· Η παρακολούθηση των παρτίδων με barcode

· H αυτοματοποίηση των διαδικασιών και ειδικότερα των παραλαβών και αποστολών  

· Οnline επικοινωνία με το ERP για την αυτόματη δημιουργία δελτίων αποστολής, δελτίων παραλαβής, απογραφών κ.ο.κ.

Συντάκτης του άρθρου

Synectics Synectics
Στη Synectics είμαστε μια ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με κατάρτιση και εξειδίκευση που υλοποιούμε ποιοτικά και σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα.Πιστεύουμε ότι οι νέες τεχνολογίες θα πρέπει να είναι προσιτές από όλους γι’ αυτό και προτείνουμε λύσεις που απευθύνονται σε όλες τις επιχειρήσεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.