facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000
Λήξη Υποστήριξης Windows Server 2008 & Windows 7 από τη Microsoft

Λήξη Υποστήριξης Windows Server 2008 & Windows 7 από τη Microsoft

Προγραμματίστε έγκαιρα και με ασφάλεια τις επόμενες κινήσεις σας για το λογισμικό που υποστηρίζει την επιχείρηση σας. Οι περισσότεροι γνωρίζουν τη σπουδαιότητα των λειτουργικών συστημάτων και τη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη των υποδομών μια εταιρείας. Από την περασμένη κιόλας χρονιά, η Microsoft ανακοινώσε τη λήξη υποστήριξης για Windows Server 2008 και 2008 R2 όπως επίσης και για Windows 7, τον Ιανουάριο του 2020. Τι σημαίνει όμως αυτό για την επιχείρηση μας και γιατί μας ενδιαφέρουν οι ανακοινώσεις της Microsoft ?

PIC 02 1

Επειδή, δεν θα μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις ασφαλείας, ώστε να παραμείνετε πιο ασφαλείς τόσο εσείς όσο και τα δεδομένα σας. Μετά τη λήξη της υποστήριξης ο υπολογιστής σας θα γίνει πιο ευάλωτος σε κινδύνους ασφάλειας και ιούς. Επιπλέον, η εξυπηρέτηση πελατών της Microsoft δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη για την παροχή τεχνικής υποστήριξης για τα Windows 7. Άρα, η επιχείρηση σας θα μείνει ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ και θα είναι ευάλωτη σε κάθε διαδικτυακό κίνδυνο.

Όπως οι περισσότεροι, θα αφήσουμε να περάσει όλος ο χρόνος, που έχουμε διαθέσιμό, για προγραμματισμό και υλοποίηση; Θα τρέχουμε τελευταία στιγμή να βρούμε υπερκοστολογημένες υπηρεσίες και ενδεχομένως χαμηλής ποιότητας Hardware και θα οδηγηθούμε σε βεβιασμένες επιλογές που μπορεί να μην μας εξυπηρετούν ;

Όχι! Έφτασε ο καιρός που πρέπει να προγραμματίσουμε. Πρέπει να απευθυνθούμε στους ειδικούς να μας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις για την επιχείρηση μας.

PIC 01 1

Μας λένε ότι πρέπει να αλλάξουμε τον server μας ή να πάμε στο Cloud, καθώς εκεί είναι το μέλλον! Λογικό είναι να έχουμε μπερδευτεί και τελικά να μην μπορούμε να πάρουμε τη σωστή απόφαση. Θέλουμε το καλύτερο για την επιχείρηση μας αλλά δεν μας περισσεύει και μια περιουσία για τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Πάντα υπάρχουν επιλογές, που μπορεί τελικά εκτός από το να αντιμετωπίζουν τα άμεσα πρόβλημα της αλλαγής του λειτουργικού συστήματος, να λύνουν και μια σειρά από άλλα προβλήματα τα οποία προϋπήρχαν αλλά δεν ήθελε κανείς να ασχοληθεί με αυτά.

Το σημαντικό είναι να βρείτε ένα συνεργάτη που να είναι σε θέση, από τη μία να σας προφυλάξει από περιττά, μη αναγκαία έξοδα και από την άλλη να είναι σε θέση με απλές λύσεις να παρέχει αποτελέσματα στην καθημερινότητα σας.

Ποιες είναι αυτές οι λύσεις ; Σας παρουσιάζουμε κάποιες προτάσεις :

IMAGE 01
IMAGE 02
IMAGE 03

Μήπως όμως μας συμφέρει απλώς να αναβαθμίσουμε το σύστημα μας και να αφήσουμε τα υπόλοιπα για κάποια άλλη στιγμή;

Για να γίνει η αναβάθμιση σε τοπικό Server χρειάζεται η αγορά λειτουργικού συστήματος, το  κόστος του οποίου θα είναι σχεδόν το διπλάσιο αν η αγορά του γινόταν μαζί με ένα νέο Server.

PIC 03 1

Επομένως, το να γίνει μια συνολική και οργανωμένη αλλαγή και αναβάθμιση στις τεχνολογικές υποδομές θα βοηθήσει συνολικά μια επιχείρηση και τώρα είναι ο κατάλληλος χρόνος για την αλλαγή αυτή.

SIDE IMAGE

Η Synectics θα σχεδιάσει τις κατάλληλες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης και με εξειδικευμένο προσωπικό θα τις υλοποιήσει και θα σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

 

 

Επικοινωνήστε Μαζί Μας Για Λύσεις Προσαρμοσμένες Στα Μέτρα Σας Από Εξειδικευμένους Συμβούλους

Δώσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου:




Συντάκτης του άρθρου

Τα σχόλια είναι κλειστά.