facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000
Υλοποίηση νέου Entersoft ERP συστήματος για την EIZO

Υλοποίηση νέου Entersoft ERP συστήματος για την EIZO

Φαίη Καραΐσκου, CEO: «Η επιλογή της Εταιρείας Synectics, ως συνεργάτη μας, για την εγκατάσταση του Λογισμικού Entersoft, κατέληξε με γνώμονα την επαγγελματική και ευγενική αντιμετώπιση του Ανθρώπινου Δυναμικού της, την άρτια γνώση του αντικειμένου της, τη σωστή ενημέρωση για την τελική επιλογή των προϊόντων της Entersoft καθώς και την αποτελεσματική υποστήριξη της εκπαίδευσης των χρηστών. Όσον αφορά στο Entersoft, διαφαίνεται μια πολύ καλή επιλογή για την Εταιρεία μας, μιας και δύναται να καλύπτει τις πλείστες λειτουργικές ανάγκες της»

Η Synectics υλοποίησε και παρέδωσε το νέο πληροφοριακό σύστημα Entersoft ERP στην EIZO. Ένα σύγχρονο πληροφοριακό σύστημα που καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες της εταιρείας με ισχυρά χαρακτηριστικά διασυνδεσιμότητας, καθώς επιτρέπει την απομακρυσμένη λειτουργία και παρέχει πρόσβαση από διάφορες συσκευές. Οργανώνει και διαχέει τις πληροφορίες μέσω αναφορών, διαχείριση εγγράφων και workflows βελτιώνοντας την προσφορά των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η μετάβαση σε μια σύγχρονη πλατφόρμα λογισμικού, στηρίζει το σύνολο των δραστηριοτήτων της επιχείρησης, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις διαρκώς αυξανόμενες λειτουργικές απαιτήσεις.

Με στόχο την προσφορά ποιοτικών τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών, η Synectics παρέχει στοχευμένη Διοίκηση έργου, ανάλυση και καταγραφή των απαιτήσεων, παραμετροποίηση του συστήματος, ούτως ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της EIZO, παρέχοντας ταυτόχρονα εκπαίδευση για τη χρήση των εν λόγω υπηρεσιών. Το αναβαθμισμένο πληροφοριακό σύστημα προσφέρει αποτελεσματική διαχείριση και συλλογή δεδομένων, ολοκληρωμένη παρακολούθηση της οικονομικής διαχείρισης – κοστολόγησης των προϊόντων και εποπτεία των αποθεμάτων και των προμηθειών.

Η Synectics είναι πιστοποιημένος Platinum συνεργάτης της Entersoft, με 10ετή παρουσία στο χώρο της πληροφορικής και διαθέτει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία σε υλοποιήσεις σύνθετων και απαιτητικών έργων. Διαβάστε τα Case Studies της Εταιρείας μας καθώς και υλοποιήσεις ERP πληροφοριακών συστημάτων.

ON PREMISE IMAGE
ON PREMISE IMAGE
RENT IMAGE
RENT IMAGE
CLOUD IMAGE
CLOUD IMAGE
ERP 01
ERP 02
ERP 03

Ως γνωστόν, η EIZO δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τα τέλη του 1984.

Τα τελευταία χρόνια έχει προβεί σε μεγάλες επενδύσεις εξαιρετικής σημασίας και διορατικής στρατηγικής στο χώρο της απεικόνισης. Εξαγοράζοντας το ιατρικό εργοστασιακό τμήμα της Siemens στην Καρλσρούη, έχει πλέον την δυνατότητα να κατασκευάζει μερικά από τα μοντέλα της στην Γερμανία. Παράλληλα, προχώρησε στην αγορά της εταιρείας EG ELECTRONICS στη Γερμανία, εργοστασίου κατασκευής οθονών για συγκεκριμένες εφαρμογές, καθώς και στην εξαγορά της εταιρείας TECHSOURCE στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατασκευάστρια εταιρεία γραφικών καρτών για συστήματα Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας.

Με αυτόν τον τρόπο, η EIZO καλύπτει πλέον ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων που αφορούν αποκλειστικά στην απεικόνιση, στην οποία και εξειδικεύεται.

Συνεπώς, η ΕΙΖΟ, επενδύοντας χρόνια στην Έρευνα και στην Τεχνολογία, αποτελεί πλέον Εταιρεία Αναφοράς και θεωρείται Εταιρεία Ηγέτης στο χώρο των κατασκευαστών οθονών.

Η εταιρεία I MICRO CORPORATION δραστηριοποιείται στην Ελλάδα επί πολλά συναπτά έτη ως αποκλειστική Αντιπρόσωπος Εταιρεία των EIZO προϊόντων. Μέσα από την πολυετή αυτή παρουσία της στην ελληνική αγορά, έχει διακριθεί για την προσπάθειά της να στηρίζει και να εξυπηρετεί το κοινό της με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, παρέχοντας παράλληλα το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά προϊόν στο χώρο της απεικόνισης.

Συντάκτης του άρθρου

Θανάσης Μάστορας Θανάσης Μάστορας
Ο Θανάσης Μάστορας έχει μια μακροχρόνια διαδρομή στις τεχνολογίες της πληροφορικής για περίπου 20 χρόνια. Με ιδιαίτερη εμπειρία στην ανάλυση λύσεων καθώς και στις τεχνολογίες BI, CRM και Data Analysis οδηγεί την Synectics από το 2008 που ιδρύθηκε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.