facebookpixel
info@synectics.gr +30 210 62 17 000
Synectics Business Cloud Services

Synectics Business Cloud Services

Η Synectics έχει δημιουργήσει καινοτόμες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε σύγχρονες υποδομές Cloud & Dedicated Servers. Έχετε στη διάθεση σας SaaS και IaaS λύσεις προσαρμοσμένες στα μέτρα σας και εξατομικευμένα πακέτα υπηρεσιών για κάθε επιχείρηση & κάθε περιβάλλον (B2B, B2C, B2M Επιχειρήσεις/Λιανική/Χονδρική/ Λογιστικά γραφεία).

Εξελίξτε και επεκτείνετε τα όρια της επιχείρησης σας, αποκτώντας ασφαλή πρόσβαση στο δίκτυο σας, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας εύκολα και γρήγορα. Παρακολουθήστε τις δραστηριότητες της επιχείρησης σας σε πραγματικό χρόνο, με ακρίβεια και συνεχή ροή πληροφοριών.  Αποκτήστε δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης και επέκτασης και καλύψτε νέες ανάγκες, αποδεσμεύοντας τους πόρους που δεν χρειάζεστε. Ενοποιήστε τις επικοινωνίες και βελτιώστε τους χρόνους ανταπόκρισης σας. Υιοθετήστε και αξιοποιήστε τις νέες τεχνολογίες χρησιμοποιώντας όλα τα είδη συσκευών και όλες τις πλατφόρμες.

Διαβάστε Περισσότερα

Συντάκτης του άρθρου

Θανάσης Μάστορας Θανάσης Μάστορας
Ο Θανάσης Μάστορας έχει μια μακροχρόνια διαδρομή στις τεχνολογίες της πληροφορικής για περίπου 20 χρόνια. Με ιδιαίτερη εμπειρία στην ανάλυση λύσεων καθώς και στις τεχνολογίες BI, CRM και Data Analysis οδηγεί την Synectics από το 2008 που ιδρύθηκε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.